Birkucukeylulmeselesi Kızlar elbette büyüklerimi arıycam ama sizinde fikirleriniz şu yapılır bu yapılır diyeceğiniz şeyler varmı ve konsept fotoğraf larınızı da alabilirim fikir olur bana da birde kızın kırkı 39 da çıkarmış doğru mu
Mom0870 Birkucukeylulmeselesi 40 İslami bir gelenek değil ben sadece yıkadım ve kendim de yıkandım. İçine para, altın koymak doğru değil diyor doktorlar maden sonuçta diyorlar . Beni doktorum uyarmıştı. Temizlendik duamızı ettik o kadar
dlkmhr Birkucukeylulmeselesi dinen bı yeri yok evet ama bende konseptini yaptım ama suyuna herhangi bişey koymadım fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum o yüzden yukleyemedim
Birkucukeylulmeselesi Mom0870 suyunu temiz koyacağım dinen yapılmadığını biliyorum ama adettendir yapıcam o yüzden
Mom0870 Birkucukeylulmeselesi 40 tane taşla ya da belki evindeki süslü şeylerle beyaz bir çarşafın üzerine yapabilirsin bende adetten diye yıkadım işte ☺️ Sağlıkla büyüsün
dlkmhr Birkucukeylulmeselesi herkes yapıyor süslemesini yapın ekstra biseye gerek olmuyor bebek yikaniyor siz yıkanıyosunuz
Aselhafsam Bende ekstra bişey yapmadım. Kızımı yıkadım kendimi yıkadım okadar. Nette var bak istersen çok güzel süslüyorlar
Birkucukeylulmeselesi Mom0870 bende adettendir fiye yapıcam yoksa yalnızım bilmiyorum da yapmayı ama işte elimden geldiği kadar yapıcam gül yaprağıyla yazmayı düşünüyorum bende