BerrinMercan Herkese İyi akşamlar kızlar Benim bebeğim 50 günlük bugüne kadar emme ve günde iki öğün mamayla geldik tamamen süte dönmeye çalışıyorum, ama sütüm yetmiyor sütümü nasıl arttıra bilirim internetten bir çok şey okuyorum ve deniyorum ama bu konuda deneyimi olanlardan bilgi almak isterim en etkili yöntem nedir ve sütün kalorisini nasıl arttıra biliriz bilgisi olan lütfen yardım etsin 🙏
Eymenikooo BerrinMercan Bende sütümü artırmak istiyorum yemediğim şey kalmadı..Helva , humana , rezene , kuru incir , hurma , dereotu , komposto ve suu..Ama hala tam istediğim gibi gelnmiyor 11 gün olduk 😐
BerrinMercan Eymenikooo 11 günlükse yetiyordur midesi zaten çok küçük canım ben ilk 1 ay günde 1 tane promalt içtim işe yaradı 1 ayda 1200 gr aldı ama son 15 gün hiç kilo almamış ☹️
Pinarrr37 Galactago damla ve promalt bende baya ise yaradi. Ama bence en çok uyku dinlenmek ve moral etkiliyor sutu
BerrinMercan Pinarrr37 promalt 1 ay kullandım ama ilk zamanlar daha az emdiği için yetiyordu şuan yetmiyor bide uyku biraz zor geceleri gaz sancısı cekiyoruz gündüzde vakit olmuyor gaz problemimiz olduğu için durmadan uyanıyor yavrum ☹️ Galacto yüzde deneyeyim bende