BuseCan Kızlar doğumdan sonra başına gelen var mı? Nasıl hissediyorsunuz yaşadığınızda ? İlaç mı kullanıyorsunuz nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻
yummymummie BuseCan merhaba. Doğumdan sonra değil ama doğumdan çok önce panik atağım vardı. 2 kez çok ağır ataklar geçirdim. 1 yıl ilaç kullandım anksiyete bozukluğum da vardı. Panik atağım geçti şükürler olsun ama anksiyetem ilacı bıraktıktan yaklaşık iki sene sonra tekrar ortaya çıktı. Psiko terapi almayı düşünüyorum. Henüz doktora danışmadım belki ilaç + psikoterapi de olabilir. Bebeğimin biraz daha büyümesini bekliyorum.
Deletedmom328 BuseCan yıllardır bu hastalıkla mücadele ediyorum hap yutamıyorum yutabilsem 1 dk beklemez kullanırdım. Allah düşmanıma vermesin bu hastalığı ömür boyu kaygıyla yasamak çok zor
BuseCan Mom0870 nasıl yasıyorsun peki 3 gündür bende var test sonuçları hep temiz çıkıyor akşam doktora gideceğim.
Mom0870 BuseCan alışıyorum yani atak geldiğinde nefes egzersizi yapıyorum. Balkona çıkıp hava alıyorum. Beni anlayacak birilerini arıyorum. Oğlum en iyi ilaç aslında ondan güç alıyorum şu günlerde psikolojisini koruyabilene helal olsun zaten
BuseCan yummymummie geçmiş olsun canım peki atağı nasıl yaşıyordun ter bosalması korku vs nasıl geçiyordu ne süre zarfında normale döndü. Oğlum 5.5 aylık sanırım panik atak donemi yaşıyorum 🙏🏻
Mom0870 BuseCan kaygı bozukluğu zaten anksiyete . Özellikle hamilelik üzerine lohusalık ve bu korona beni zorladı . Korku, ağlama isteği, aşırı alınganlık, çarpıntı, korkuya bağlı aşırı önlem alma çabası gibi gibi
Deletedmom328 BuseCan atak bir defa geçirdim nefes alamaz gibi oldum titredim ve terledim bi soguk bi sıcak oldu yani,onun üstüne birdaha olmadı ama biri bana kötü bi şaka yapsa bile kalp atışıma engel olamıyorum ,genel olarak kaygıyla yaşıyorum birine bir şey olacak diye
Deletedmom328 BuseCan umarım canım Allah yaşatmasın kimseye 🙏🏻 Sende üzerinde çok fazla durma panikatagı düşünmemeye çalış yoksa ilerlerse senin için büyük sıkıntı