Deletedmom253 Bulabilirseniz ev yapımı pekmez güzel olur, ben üzüm ve keçiboynuzu pekmezini dönüşümlü olarak muhallebilerine katarak veriyorum
Zera Pekmez ozu veriyorum Eczaneden almistim. Ev yapimi pekmezleri arastirirsaniz gorursunuz cok uzun sure kaynatilip yapildigi icin icindeki meyveler yanip zararli bir madde halime geliyormus. Bunun icin soguk sikim pekmezler tercih edilmeli☺️
mihrosum Zera canım drumda aynısını soyledı. Eczaneye soguk sıkım pekmez mi dıcem peki tam olarak ismi ne
Emreersavas mihrosum 6aylık için 1 çay kaşığı ideal.ben Antalya da yaşıyorum aynı şehirde olsak aldığım yer doğal ve hakiki isim önerebilirdim
Zerr Deletedmom289 Tatlı yoğurttan başka bişey vermemiş olursunuz, pekmezi ya aç karnına süt ürünleriyle 1 er saat arada, veya meyvesine katabilirsiniz. C vitamini demirin emilimini arttırır
Biryigitanasi Deletedmom289 yani zararı yok tabi ama faydasıda kalmıyo oyle içindeki vitaminler etkisizleşiyormus tek tek yedirebilirseniz daha yararlı olur
Ldy Deletedmom289 ben doğal pekmez kullanıyorum kayınvalidem yapıyor tek vermiyorum diğer gıdaların içerisine koyuyorum örneğin avakado labne yapıyorum ona koyuyorum az bana doktor dedi yoğurtla vermeyin diye
Deletedmom289 Deletedmom423 sanmiyorum ya pekmezi tek basina bebege veremeyizki cok sekerli cnku mutlaka biseyle karistirmk lazm
hayalperestbirealist mihrosum arifoğlu organik üzüm pekmeZi veriyorum soğuk sıkım. Benim bebeğim 1 yaşında 2 günde bi bir tatlı kaşığı veriyorum kahvaltıda. Genelde cevizi dövüyorum karıştırıp veriyorum güzel oluyor
Smyrnaasimrani Deletedmom289 ben demir damlası kullanmadığım için yazdım yoksa sadece tadı için de yedirilir tabi
Deletedmom289 Smyrnaasimrani demir damlasi 1 yasina kadar kullaniliyor sen neden kullanmiyosun bebege.doktormu vermedi