0503 3 aylığız bebeğim bni sadece uyurken emiyo biberon a alıştı sanırım kaşıkla da almıyor napıcamı şaşırdım bebek emmesse sadece sağarak süt de çoğalmaz daha önce bu sorunu yaşayan çok arkadaş olmuştu çok post açılmıştı nasıl yendiniz arkadaşlar
Selimustafa 0503 merhaba benim oğlum da 3 buçuk aydır sadece uyurken alıyor ve ne emzik ne biberon kullanmadi sizinkinde düzelme var mi
Asyah- 0503 3 aylıkların hepsi oyle sanırım bu ara ben de cok zor beslıyorum onceki gibi iştahı yok hiç
Krgztuba Selimustafa biZimde durum aynı 3.5aylıgız sadece uyurken emzirebiliyorum uykuları o yüzden düzensiz uykusunu alamıyor
Selimustafa Krgztuba 6 buçuk aylık olduk biz kafayı yicem artık bı tane daha oğlum var ve tek işim akşama kadar emzirmeye çalışmak uyutmaya çalışmak zaten doğduğundan beri gündüz uykuları 30 dk
Krgztuba Selimustafa aynen aynen geçen hafta az kilo almış çok üzülüyorum ne yapcaz bilmiyorum gerçekten 😐
Selimustafa NurR 6 buçuk aylık ek gıdaya geçtim ama öyle fazla yemiyor sabah yumurta sarısı öğlen biraz yoğurt akşamda az bişey muhallebi yiyor uykuya geçerken de emiyor