Ogretmenannee1 Selam anneler ana kucağı hakkındaki düşünceleriniz neler? Alıp kullanan memnun kalan varmı ? Birde ne kadar kullana bilir 🙂
VERA19 Ogretmenannee1 Kızım 10 dakikadan fazla duramıyor içinde🙈 3-4 aylıkken oturuyordu 20 dakikadan sonra ağlıyordu alın beni diye,belki seven bebekler vardır ama ben oh iyi ki almışız demedim açıkçası.Öylesine evde duruyor şimdi
demirboy Ogretmenannee1 bebeğim durmayan bir bebek o yüzden ana kucağında da durmayacağını düşünerek uygun bir şey aldım baby plus comfort. Uzun süre durmuyor ama ben memnunum çünkü ona koyup mutfakta işimi hakediyorum yoksa kucaktan inöiyor hiçbir şey yapamam
Umutaras Ogretmenannee1 iyiki almışım dediğim en önemli şeydi ilk 4 aydı orda geçti orda yattımkalktı en büyük kurtarıcımdı 😂 ama tabiki bebekten bebeğe değişir 🤷♀️
VERA19 Ogretmenannee1 Valla bebeğim yerini sürekli değiştirmek isteyen bir bebekti bize pek yaramadı🤷🏻♀️ Bebeğiniz severse daha fazla kullanabilirsiniz
demirboy Ogretmenannee1 alın almayın diyemem gereksiz bulan da var iyi ki almışım diyen de ama bebeğiniz küçükse ve kucağa aşırı bağımlı değilse alınabilir. Benimki sadece ama sadece kucakta. 5 sylık olmasına rağmen 🤦♀️
Umutaras Ogretmenannee1 yani dediğim gibi bebekten bebeğe değişiyodur muhtemelen canım bizim ana kucağımız e bebeğim bi modeliydi unuttum şuan önünde oyuncalarda var oyalanıyodu 115 liraya falan almıştık yanlış hatırlamıyosam☺️
Durusumm Ogretmenannee1 ben kullaniyorum sürekli icinde ama ben dönmesi vs icin gun icinde yere koyuyorum artik.2 aylıkken aldim su an 4ay 9 gunluk gece bile icinde uyuyor😑