Deletedmom812 Ya çok hızlı çıkarıyor sürekli huysuz mız mız erken çıkan diş erken çürür diyolar doğrumu 😔
nazanay Deletedmom812 Dislerini fircalayin, sekerli seyler vermeyin, dikkat edin bir sey olmaz. Zaten sut disleri bunlar, yenileri cikacak yerlerine.
Tuba Deletedmom812 Kaç aylıkken çıkartmaya başladı ki? Benim oğlumda 7 aylıkken ilk dişini çıkarttı şuan 16 aylık ve 4 dişi kaldı gerisi hep çıktı🥴 İlk dişi çıktıktan sonra fırçalanmaya başlanmalı🥰
nazli_19 Deletedmom812 bizim ki 16 aylik 8 dişi var bende geç kaldı diye evham yapıyorum ortası yok heralde 😒
Deletedmom812 nazanay daha önce hiç fırçalamadım 1 yaş sonrası diye bildiğim için nasıl oluyo bilgi verir misiniz 🙂
nazanay Deletedmom812 Parmak fircalar var, siz parmaginiza gecirip fircaliyorsunuz. Veya yine bebekler icin silikon fircalar var. Bebeklere uygun macunlar da var ama macun sart degil zaten.
Deletedmom812 Tuba ilk dişini 5 aylıkken çıkardı canım en son 4 diş birden patladı bende fırçalamaya başliyim biran önce ozmn 🥰
Tuba Deletedmom812 Bende erken çıkarttı diyince daha erken sanmıştım endişelenmeyin dikkat ettiğiniz sürece bir şey olmaz zaten süt dişleri bunlar sonradan yenileri gelecek 😇
Deletedmom812 nazli_19 aynen canım endişe etme bende etmiyim en iyisi her türlü çıkacak o dişler Allahın izniyle ☺️
snyck Deletedmom812 aslinda bi kac ay sonra rahat edecek erken çıkması o anlamda iyi bizde 13,5 ayligiz ama 5 diş var 🤷♀️
Deletedmom812 snyck kaç aylık olursa olsun o ağrıyı çekecekler malesef kimi bebek rahat çıkarıyo inşallah sizde zorlanmazsınız 🙂