Peri_ss Bezini değiştiriyorum 2 saatte dolu dolu oluyo altını açtığım an isiyo hemen, neden acaba bukadar isiyo
Zuluu Peri_ss benimkide az işiyor gibime geliyor doymamasina bagliyorum ben mama veriyorum o yüzden süte ek
Ygzmomss Peri_ss bu çok güzel bişey günde en az 5 çişli dolu dolu bez değiştirmek karnının güzel doyduğu anlamına geliyor doktorum demişti vallahi biz ilk aylar koli koli bez bitirdik şuan da 5 buçuk aylığız daha az yapıyor
Nlayikra Peri_ss Benim kızımda oyledi korktum doktora götürdüm hemen doktor hayır iyi bişey karnı demkki tam anlamıyla doyuyo demişti
Peri_ss Ygzmomss ayy demi . Inşallah oyledir zaten eminim karnının doyduguna . Internete bi bakim dedim bakmaz olaydim yok bobrek yetmezligi yok enfeksiyon daha neler neler kafam karıştı iyice .
Ygzmomss Peri_ss Yaa o İnternet zaten başım ağrıyor yazınca kanser çıkıyorsun bi ara hastalık hastası olmuştum bende araştırdıkça iyice kafayı yiyorsun 😂 bol bol emzir yarasın yavrucağa inşallah 🌸
Peri_ss Nlayikra ayy iyi ozman oyle olsunda . Kafami karıştıran setler oldu da ondan sordum . Teşekkür ederim