Dygg Gaz için biogaia damlayı duydum kullanan memnun kalan var mı ya da kullanım şekliniz nasıl bebeğim 20 günlük bu arada teşekkürler 🙏🏻
Sema06 Dygg kullananlar çok memnun ben maflor kullandım çünkü doktorum maflor yada biogayn kullan demişti
Ebru-isil Dygg ben kullanıyorum memnunuz gaz çıkarıyor genelde bebeğim. Sabah hep aynı saatte günde 1 kere 5 damla şeklinde çay kaşığına döküp veriyorum.
Birkucukeylulmeselesi Dygg tek başına çok etki etmediğini duydum denedim de bende ilk şişesinde etkisini görmedim tek başına sonra yanına sap sanplex aldım çok etkili ikisi birden yoksa sap samplex mi işe yaradı bilmiyorum ama biogaia nın tek işe yaramadığını anladım
Mavibattaniye Ben kullaniyorum memnunum ayni zamanda aci badem yagi da suruyorum ayaklarina ozellikle topuklarina sifa olsun
GGmerve Birkucukeylulmeselesi biogaia bagirsak duzenleyici. Tek basina pek bir faydasi yok gaz icin ama ekstra gaz ilacida kullanınca baya faydasi oluyor.
Dygg Birkucukeylulmeselesi Birkucukeylulmeselesi ikisini birlikte nasıl şekilde kullandınız bir de henüz 20 günlük ya ikisi birden fazla gelmez mı siz ne kadarlıkken kullandınız?
Birkucukeylulmeselesi Dygg ben o kadarlıkken biogaia yı tek aldım ama fayda etmeyeceğini bilsem yanına alırdım o zamanda 1 6 günlük bebeğim 5-6 gündür ikisini birlikte kullanıyoruz gazı çoksa erken değildir bence
Blush26 Devletin ödediği ve ucuz olan metsil çok rahatlattı denemediği probiyotik gaz damlası kalmamıştı en çok metsil iyi geldi deneyin bence
SinemTvl Dygg sadece gaz değil bağırsal florası için çok faydalı ek gıdaya geçince kabuzlık yaşamazsınız
Dlk-gr3 Dygg günde 5 6 Damla bir seferde veriyordum kaka yapamıyordu kabız olmadığı halde geceleri kıvranıyordu birde gaz SAb gaz ilacı vardı ikisini birden veriyordum fayda gördüm