Minikcivcivim MinasMom34 2saat sonra tekrar yasak demesinler de, yeminle beynimiz döndü ya bi yasak bi değil🙄
mikelenjelo35 Mom62636362 valla ya.yasaga uyması gereken herkes zaten dışarda ee kime bu yasak.carsamba günü hava yagmurluydu zaten kızda hastaydı hadi hemen bı çıkarıp döneyim dedim.anaaa yola düştüm maskemi unutmuşum.donsem bı dert donmesem iki.neyse karşıdan bı Allah’ın kulu maskeli gelmedi bende insanlar şimdi tepki gösterecek maskesizim diyorum ama insanlar beni geçmiş hiç takmiyorlar
Mom44 MinasMom34 kocaeli gölcükte yaşıyorum zaten hiç yasak var gibi degildi hafta sonu çıkamayan hafta içi acısını çıkarıyodu😢
MinasMom34 Eskisinden çok daha kötü olmaz umarım bu virüs mevzusu 🙄 geçenlerde de minibüslere ayakta yolcu alımına izin çıkmıştı dün de yeniden düşürdüler yolcu sayısını. Başa biri geçmiş milleti istediği gibi oynatıyo işte kim ne diyebiliyor
Mom62636362 mikelenjelo35 evet artık maske de takmıyorlar, takıp dışarıya çıktım kedi maması almam lazımdı, millet artık çenesinde bile taşımıyor, en azından onu yapıyorlardı 😅 Kendimi hastalıklı hissettim maskemle
mikelenjelo35 Mom62636362 valla ya ben dışarı çıktığım an hemen takıyorum.ama.o gün aceleyle unutmuşum.gerci piyasada maske de yok ne olacak böyle