ZbeydeAydoanDlgaroglu Merhaba anneler kızım 29 günlük ve kakasını yaparken zorlanıyor kendini sıkıyor öneriniz varmı acaba
elifzeze ZbeydeAydoanDlgaroglu kızım da oldu doktor biogaia damla almamı söyledi hergün 5 damla veriyoruz çok şükür iyi şimdi
SaraNarin ZbeydeAydoanDlgaroglu canım doktorun verdiği bitkisel yağların karışımı olan bir damla var o da etkili olabilir ya da has zeytinyağı bir çay kaşığı içirebilirsin veya popo bölgesine bir pamuk yardımıyla sürebilirsin...
Denizsevim Sen kayısı hurma felan ye. Anne sütü alanlarda bir kaç gün yapamaması normalmiş aslında. Benimki pusetinde çok güzel yapıyor 😁 birde bebekler ıkınmayı bilemiyorlar. Hem karnını hem poposunu sıkıyor bazen 😂😂
YusraveAnnesi 40 günlük benim kızım da hala kakasını yaparken ıkınıyor kakası da sulu aslında ama çıkartmak onun için zor sanırım 😂 masaj yapıyorum ben o biraz rahatlatıyor
MeteDemet Afedersiniz ama popişinin deliğine hafifçe ıslak mendille masaj yapıyorum siler gibi. Uğraşıp yapamadığında hemen bezini açıp bunu yapıyorum tuvaletini hemen yapıyor rahatlıyor kuzum
Duru2018 ZbeydeAydoanDlgaroglu canım ılık banyo sonrası sırtına ve karnına masaj yap bide üzüm hoşafı yap kendine hrm süt yapıyo hemde bebrğin bağırsaklarına faydası olur
ZbeydeAydoanDlgaroglu elifzeze doktor bana damla vermedi ya bebeklerde normal Dedi karın bölgesine msj yap felan dedi
elifzeze ZbeydeAydoanDlgaroglu valla yaptImda hiçbir işe yaramadı gaz olunca işe yarıyor masaj sadece 😞 karnı gurul gurul oluyor karın agrısından sabaha kadar uyumuyor sonra