Delfinnas Kızlar bebeğim bugün 14 ayına girdi ama hala yürümüyor emekliyor koltukları sıralıyor tutunup kalkıyor oturuyor normal mi acaba çokmu geciktik ondan küçüklerde yürümeye başladı 😞
Sevgi1 Delfinnas kilolu mu ki yada korkuyordur belki gel gel fln yapın uzaktan düşmeden yürümez serbest bırakın cok tutmayın
Zeyzey2019_ Delfinnas başka bebeklerle kıyaslama yapmayın lütfen. Kızım 14 buçuk aylıkken ilk bağımsız adımlarını attı. Ama tam anlamıyla yürümesi resmen son bir haftayı buldu. 16 ay 5 günlük. Hatta hala arada birşeylere tutunmaya ihtiyaç duyuyor. Zamanla hazır olunca yürüyecektir Annesi.😉😉
Elifhfsa Normal canım her bebek bir değil benim ki 14 aylık yeni basladi yavaş yavaş oda dışarı da korkuyor mesla bide evde koltuğa koy çağır azcik cesret ver
Delfinnas Sevgi1 10 kilo kilolu değil yani babası çok kucağa alıştırdı yürütmeye çalışınca donup kucak istiyor
Delfinnas Zeyzey2019_ birazda için rahatlasın diye yazma gereği duydum evet her bebek aynı değil biliyorum ama işte aklim da deli sorular 🙈
Zeyzey2019_ Delfinnas içiniz rahat olsun. Koltuk kenarında yürüyorsa hiç sıkıntısı yoktur. Sadece korkuyor ya da hazır hissetmiyordur.