Annesininpogacayanagi Kızlar 8 aylık bebeklerinize kahvaltıda omlet peynir ve öğlenleri püre corba haricinde neler veriyorsunuz? Bazen onun yiyebiliceği şeylerde birlikte yiyoruz ama özel bebeklerinize yaptıgınız baska seyler neler?
Kuubra Annesininpogacayanagi kahvaltıda pankek / muzlu cevizli lapa tarzı karışım veriyorum ekstra değişik olarak tavuklu havuçlu çorba falan, post üstte kalsın bende bekleyeyim burada 😂🤷♀️
My_son Annesininpogacayanagi keciboynuzu ozu ceviz yumurta biskuvi karısimi sabah sonra kefir ara ogun oglen corba pirinc yada irmik ilaveli peynir alti suyu bide ikindi yogurt ya mryveli ya sade bazen keciboynuzunu sabah vermediysem muzla karistirip ara ogun olarak veriyorum aksam da pirinc unlu muhallebi
Haribo42 Annesininpogacayanagi ben hersey veriyorumm zeytinn peynirin her cesidii krep pankek😂 biber közlemişsem kendime onada veriyorum patates kızartmasının bile tadına bakmıştır.. cici bebe veriyorm bazen nadiren.. öğlen enginar yicwk mesela etli:) bide bulgur pilavı yicek.. kendimize ne yapıyosam ondan yiyo
Haribo42 Annesininpogacayanagi akşam ıspanak kavurucam yoğurtlu ondan yicek inş:)) çorbaları pek sevmiyo artıkk..
Annesininpogacayanagi My_son sabah bende aynısını yapıyorum omlete basladık tek tek veriyorum artık. Bazen birlikte kahvtı ypıyoruz ama baska alternatif arıyorum canım tşk ederm.
Annesininpogacayanagi Haribo42 bulgur pilavını öylece mi veriyorsnz yoksa yogurtlamı karıstırıyorsunuz.
Mom8 Annesininpogacayanagi pankek yapıyorum. Birde yoğurduna yulaf katıyorum ya da yulafli irmik li muhallebi yapıyorum
Mom8 Annesininpogacayanagi 1 yumurta sarısı ile 1 tatlı kaşığı kadar yoğurdu cirpiyorum kıvamına göre yarım bardak kadar un birazcıkta zeytinyağı koyup yanmaz tavada minik parçalar halinde pişiriyorum.eline alıp kendisi yiyor bazen piştikten sonra üzerine pekmez gezdiriyorum. Benim kız tatlıları pek sevmiyor şuan 10 aylık 7 7.5 aylık ilk yapmıştım
Eylulunannesi18 Annesininpogacayanagi havuclu patates koftesi yapiyorum havucu pataessi haşlıyorum icine sarimsak tam bugday unu kivam alana kadar elimle yogurup sekil verip zeytinyaginda kızartyorum