Erva-mm canım evde Bakara suresini aç sesli bir şekilde hepsini dinle. Ve yatak odasında herhangi bir resim hayvan fügürleri olmasın . Varsa da üzerini kapat . Gece yatmadan önce ayatel kürsü 3 kez 3 İhlas 3 Felak .3 nas . 3 Kevser suresi . 3 Fatiha oku . Ve sonra avucuna üfleyerek üzerine sür. Sonra Allahım sana emanetiz de uyu . Çocuğunada doğrudan üfl konuşma kimseyle telefonlada uğraşma sağına dön besmele çek uyu . İnşallah geçicek kendin başarabilriisn .bide her akşam şifa niyetine yasin süresini oku yaşadıklarını unutmak için niyetlen. İnan geçicek şüpe olmasın. Bende ölümden döndüm . Nöbet geçirdim doktorlar benden ümüdünü kesmiş ti . Yoğun bakımda kaldım . Ama geçti çok şükür. Eve geldim kabuslar çığlıklar . Hiç uyumak istemiyordum . Gözümü kapatın ca hep o anı yaşadım ve çok kötüydü . Eşim 40 gün kendisi okudu . Sonra 40 çıkınca hep kendim okudum bebeğimi ve kendimi . Ben ayetler sayesinde kendime geldim . Piskoloğa gitmek için çok aklını kaybetmedin. Bide o ilaçların sana faydası olduğunu sancan ama sana sadece zararı olcak. Bende zamnında içtim ama sadece bende çok snirli asabi bir kişilik çıkardı ortaya . Sana şifa olan Allahın şifa âyetleri . Oku sadece oku ve bol kuran dinle sohbet dinle çok rahatlıcan. Rabbim şimdiden şafi ismiyle şifanı nasib etsin inşallah. Seni evladın için tez zamanda yaşadıklarını unuttursun inşallah. Aklımdasın duamdasın . 👐👐