Aslinur45 Kızlar en cabuk gögüs yarasını nasıl gecirebilirim artık denemediğim birşey kalmadı ya 😔😔😔canım cok acıyor
Deletedmom413 Aslinur45 Gogus kalkani Tahinin yuzundeki yag Karbonatli su Ücü bir arada etki etti anca bana
Alyaaas Aslinur45 canım mucize çözümü buldum diyebilirim dun nbasladim bugün acısız emzirdim garmastan pomat ve madecassol karisitrip sur ve emzirmeden önce yıka mucizeyi göre ceksn
homedolaps Aslinur45 Karabaş otu (aktardan alabilirsin) nu kaynatıp, suyunu pamuk yardımıyla göğsüme sürmüştüm. Bana da bu çözüm olmuştu. Bebeğim kan emiyormuş, kan kusmuştu. Umarım en yakın zamanda geçer.
Birkucukeylulmeselesi Aslinur45 yanlış mı tutturdunux ben yanlış tutturduğum için alttan eti yarıldı bir ay altı günlük bebeğim daha yeni yeni acısı dindi diyebilirim
Birkucukeylulmeselesi Aslinur45 evrt sütüm yontu benimde kuru kuru iki gün emzirmeye çalıştım ve dediğin gibi yanlış tuttuğu için alttan yarıldı çabucak geçer sizinki de inşaAllah
Alyaaas Aslinur45 evet ne yaparsam yapayım geçmedi bunlar geçirdi doktorum verdi iltihap olmuştu o derece kötüydü geçirdi çatlaklardan kan geliyor du bı gecede kanama durdu yumuşadı mucize resmen
Deletedmom413 Aslinur45 Karbonatli suyla temizledim kuruladim Tahin yagini sürdüm Kalkani taktim Her emzirme sonrasi tekrarladim 3 ayda hic bir kremin gecirmedigini 15 gunde gecirdi
SemaNergis Deletedmom413 tahin yağını nerden buluyorsunuz? Sadece tahin yağı diye satılıyor mu? Ben iki kez tahin aldım üstünde biriken yağ için ve onlar çabuk tükeniyor baktım öyle olmayacak susam yağı aldım??
Ay95 @Aslinur45 Bende her şeyi denedim zeytinyağı karbonat garmaston pomad aklınıza ne geliyorsa hiçbiri fayda etmedi.Kanıyordu bir süre kanamamasi için streç koydum üzerine de göğüs pedi halen geçmemişti.Şimdi streci çıkardım az bir yaram kaldı.Anlıyacağınız kendiliğinden geçiyor yani benimki öyle oldu hicbir şey fayda etmedi.Şimdi çok şükür geçiyor acısı da azaldı.
ElifSare-15- Cigğerim sızlar 2 ay cekerim en aaz doğumdan sonra bende kalkanla ayva cekırdegı jeli denedim en iyi sonucu onda buldum kremlwr va hiç işe yaramadı doktorumun tavsıyesı isi ayva cekırdegı