AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Rmysamiranakyuz Meraktan soruyorum özelliği nedir acaba? Normal kolluk işlev görmüyormu farkı ne?
Jigglypuff Rmysamiranakyuz biz kullanıyoruz yaklaşık 1 yaşında aldık şu an 3 yaşında hala kullanıyor diğer simitlere göre kafayı daha yukarıda tutuyor bu avantajı var yeğenime hediye almıştım ondan sonra da biz kullanırız diye çok kaliteli birşey uzun yıllar kullanılabilir
Rmysamiranakyuz AyPerisiVeGokPrensininAnnesi çok güvenilir ve uzun ömürlü olduğunu söylediler ama bilmiyorum yorumlarına baktım herkes çok memnun 30 kg a kadar kullanılabilir yazıyor bebeğim 1 yaşına giricek iyi birşey almak istiyorum simit tarzı koyduğumuzda kendimiz tutmak zorunda kalıyoruz devrilmesin diye ama bunda çocuk serbest kalıyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Rmysamiranakyuz Çok gereksiz pahalı bence. Normal kolluk, can simidi, yada bebekler için şişme yelek de işlev görür.
gezentianne Rmysamiranakyuz Bence swimava boyun simidi alın hem ağzına su kaçmıyor hem de kolları vs serbest kalıyor
Rmysamiranakyuz AyPerisiVeGokPrensininAnnesi puan 10 aylık diğerlerinde durur mu emin olamıyorum aşırı hareketli bir bebek 😬
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Rmysamiranakyuz ane diyeyim ki gidin verin o zaman 250 tl bir kolluğa 💁🏻♀️
Rmysamiranakyuz Balyanakbal 8 yaşına kadar kullanılabilen bir kolluk ve bir tane bile kötü yorum okumadım simit alsam 100 TL düşme riski var . Bir kere alıp iyisini ve en güvenilir olanı almak daha mantıklı
Balyanakbal Rmysamiranakyuz aynen simit almak ben de istemiyorum bakalim fiyat biraz yüksek geliyor normal kolluk mu alsam yoksa bundan mı alsam karar veremedim
Rmysamiranakyuz gezentianne oğlum taktırmıyor maleaef bbekkken taktırıyordu birde onlar 8 yaşına kadar kullanılamıyor
Rmysamiranakyuz Balyanakbal bence alın bir kere alıp 8 sene kullanmak bana çok mantıklı geldi . 230 liraydi indirimdeydi en son