Merryyy Merhabalar galba göğüs kanallarım tıkanmış dün geceden beri ateş içindeyim bebeğimde doymuyor bi türlü nasıl aça bilirim kanalları sağıyorum ama çok gelmiyor önceki gibi 😔
betulturk Merryyy 1 haftalık anneyim bebeğim küvezde bende evde süt sağıyorum. Lahana yaprağını haşlayıp göğsüme sardım streç ile.
BernaSzn Merryyy canım benimde öyleydi 2 3 gün ateş çektim masajlar sıcak su torbaları falan hepsini denedim ama olmadı en sonunda doktor yolu gözüktü ve enfeksiyon yapmış şuan antibiyotik kullanıyorum eğer ki düzelmiyorsa çok beklemeden bir doktora danışın benimde hala sütü eskisi gibi gelmiyor
Tuba17 Merryyy mastit olmus olabilirsin. Ertelemeden doktora git. ılık dusun altına gir göğüslerine asagı dogru masaj yap suyun altında sonra cıktıgında önce bebeğini emzir sonra sağım yap. Asla emzirmek icin bekleme sık sık ver memeyi bebeğin göğsünü bosaltsın
imgesi Merryyy mastit olmssun canim ozaman gogus pompasyla bosaltmaya calis bende yasadim onu cok zor oluo… sicak su torbasi koy uzun sure kalsin ve her 2 saatte bir sag
Elifim46 Sıcak havluyu ısıtıp koyabilirsin ben öyle yapiyordum sagmadan önce bir de biterse görmüştüm bebek bezine sıcak su döküp yani ılık göğsüne tutabilirsin
betulturk Merryyy göğüslerim taş gibi oluyordu içinde sertlikler bezeler vardı iki gün göğsümde lahana ile durdum. Hem haşlanmışını denedim bende haşlayıp buzdolabında bekletip soğuk şekilde göğsüme sardım. Soğukken acısını alıyor. Önce ılık sonra soğuk kompres yapmış oldum. Çok sıcak olursa süt peynirleşirmiş. Tıkanmaya sebep olur.
Neszeynep Vazelini bolca eline boca et ve göğsüne masaj yap yada yaptır eşin yada annen yapsın süt gelene kadar. Benim öyle açıldı sütüm rahat geldi
Merryyy Neszeynep tamamen açılıyor mu canım eskisi gibi geliyor mu peki çok korkuyorum gelmez diye geceden beri ateşler içerisindeyim doktor enfeksiyon yoktur dedi ama bugün gidicem doktora 😔
Kismetimm Benim de düzensiz emmeden dolayı tıkanmıştı.sicak su torbasi falan iyi gelmedi tas gibiydi gogsum. Duşa girip en sıcak suyu açıp fiskiyeyi göğsüne tut bir yandan da masaj yap ve açıldıkça sagmaya devam et suyun altında göğsünü boşaltmaya çalış canm
Merryyy Tuba17 sağıyorum canım arada geliyor ama eskisi gibi değil emzirdim duştan çıkınca almadı göğüsümü kafasını geri çekiyor😔
Merryyy betulturk evet benimde bezeler var canım ama nasıl gidecek bilmiyorum hastaneye geldim sağdırdım biraz yumuşadı ama yine aynı sertlik oldu bi süre sonra 😔
Merryyy imgesi canım evde sağıyorum gelmiyor makineye çok az geliyor geldiğinde de bebeğim daha 10 günlük aç kalıyor emmesi çok güzeldi birden oldu 😔
Merryyy Tuba17 canım 1 saate yakın emiyor ama boşa emiyor bişey gelmiyor bırakınca göğüsümü ağlıyor ağzı aranıyor aç kalıyor 😭
imgesi Merryyy 10 gun cok az bi sure süt gelmesi icin… ben 1 ay bikmadan sagmistm cocugumda emmiodu… o surec zarfinda bi yandan anne sutu bi yandan mama verdim sonra sut baya geldi cok sukur sadce 15 gun mama yedi o yuzde soluyrm insallah seninde ole olur