sufflee Pazartesi günü Annemlere geldim kızlar görmeye. eşim sözde hafta sonu beni alacaktı arkadaşları ile gitme dememe rağmen Tatile gitmiş sabahta bana mesaj atmış biz geldik diye sinirden çatlıyorum
sufflee GirayinAslisi sorun canım evet ben izin vermedim çünkü her sene gidiyor bu sene gitme dedim benden habersiz çıktı gitti
Mervehicip Ben olsam arayıp sürekli darlarım tatile gidicek madem sizinle gitseydi ne alaka sormadan danışmadan pat diye gidiyo. Asla kendi haline bırakmam gittiğine pişman ederim madem beni bişeyine tutmamış kusura bakmasın da dar ederim ona tatili.
GirayinAslisi sufflee gittiyse trip atsan da bisey değişeceğini sanmıyorum tabi sen yine içini rahatlatmış olursun da bazılarının huyu kişiliği öyle sorun yapacağını bile bile gitmiş pek takacağını sanmam o acidan dedim kendini çok yıpratma sinir yapma gibisinden
210796 sufflee sen olmadan mı gidiyor her sene?ben kalb krizi geçirirdim sanırım😃önemli bir işi yoksa bensiz dışarı çıkmasına izin vermem.ben ne zaman öyle çıkarsam sende çıkarsın diyorum.darlamak değil adaleti sağlıyorum)
Mervehicip @sufflee tabiki siz öyle yapın ama umursamaz bence çoğu erkek rahat bıraktı diye umursamıyo keyfine bakıyo
Deletedmom277 sufflee Adam senede bir kere gidiyorsa niye dert ediyorsunuz kendinize ki. Siz de ailenizim yanında keyif yapın o da kafasını dağıtsın
Zerr Deletedmom277 zaten çoğu aile senede 1 kere tatil yapar o da arkadaşlarıyla gitmiş ben de üzülürdüm hem de gitme dediği halde
ilknurgoksu Deletedmom277 bence gitmesi değilde arkadaşları ile habersiz gitmesi problem gibi burada mesela eşi ile tatil yapsaydı daha sonra arkadaşlarımla da yapmak istiyorum sende ailenle vakit geçir deseydi eminim ki problem olmazdı Eşi biraz kendini düşünüyor
02022020 Görüntülü ara huzursuz et maden izinsiz gitmiş dönüncede hiç yüz verme nasıl cesaret edip gidiyo sen haftasonuna kadar eşya almışsındır yanına seni alacak diye plansız şeyleri hiç sevmem
Deletedmom277 Zerr Niye canım sene de 1 kere yapsınlar ki. Eşiyle tatil yapmayıp tatil hakkını arkadaşlarıyla kullanıyorsa haklısınız ama hem eşine hem arkadaşlarıyla tatil yapıyorsa bence sorun yok☺️
Sarikuzumalp sufflee valla çok şaşırıyorum. Tatil yerleri açık mı 🤔 açıksa insanlar herkesin girdiği havuza denize nasıl girecekler. Habersiz gitmesi yanlış korona varken böyle tatil yerlerine gitmek bence daha yanlış. Sonuçta orada yiyeceği yemeği bile kim yapıyor hasta mı değil mi belli değil 🤷♀️
Eslinabusra sufflee evli bir adamın asla tek tatile gitmesini doğru bulmuyorum senin canın yok mu sen bunalmadın mi ben olsam o tatili burnundan getiririm ama ordayken değil geldiğinde
210796 sufflee karı koca gidince özgürlük olmuyormu🤔benim bakış açım biraz farklı.2 günlük dünya 2 dakikalık bol zamanın bile aile ile geçirilmesş tarafdarıyım.
Eslinabusra sufflee öyle zaten kendi adımı konuşuyorum 3 yıldan daha fazladır denize gitmedim hamilelik yok çocuk yeni doğmuş vs vs eşimi boğarım valla bensiz gitse