Kuzuannesi Ya biz pazar yoka cikip p.tesi cocugu bayburttan ankaraya götürecektik bu yasak cikti. P.tesi randevumuz olduğu icim izin alamaz miyiz
miracveannesi Kuzuannesi randevu aldığınız hastaneden gelen mesaji e develetten başvuru yaparken belge denen yere yukluyosunuz ondan sonra çıkıyor izin
Subat-mert Kuzuannesi offf ya benim güzergah serbest ailemin yaşadığı yere 20 dk mesefa kalınca yasak başlıyor 😔
Kuzuannesi Egurbuz20 ya e devlete girdim bir suru teferruat istiyor anlayamadim ordan hemen izin cikiyor mu peki. Birde izin dikekcesi yukle diyor 🤷♀️
Kuzuannesi miracveannesi şey hastalik oldgu icin izin verirler mi yoksa vermemem ihtimalleri var mi acaba bilginiz var mi
SmaG Kuzuannesi merhaba onay msjınız geldi mi. Bizimde uçak yolculuğumuz vardı. 199 u aradım henüz bize bilgi gelmedi gün içinde tekrar arayın dediler. Beklemedeyim şuan. Belkide uçuşlar iptal olur bilmiyorum. Çok karışık😐
Kuzuannesi SmaG canim ben yeni basvurdm e devletten bana basvurunuzu takip edin diye msj geldi sanirim e devletten kontrol edicem
Kuzuannesi Subat-mert valla valiligi aradm ben. Kurullar kalkti izinlerde artik yok kurallara herkes uymsk zorunda izin veremiyor hicbiryer dedi
Kuzuannesi SmaG valiligi aradim artik izin alma fiye birsy yok kurullar kalkti yasak var ve herkes uymak zornda o izin alir bu izin alir yok dedi