Melekliiik Bebegm 17 gunluk öncesinde kakası altın sarısı olmuştu cok guzel dolduruyordu son bı jac gundur minnacık ve hafıf yesılımsı kaka yapmaya basladı szce neden doymuyor mu artık zorla uyutuyorum bı de
Buse_ Melekliiik kızımda da baya yaşadık bu durumu malesef doktor üşütmüştür, birgünden fazla kaka yapmazsa da kaka yeşil oluyormus veya alerji nedenli de yeşil olabiliyor demişti . Geçmiş olsun ☺️
Deletedmom388 Melekliiik Bizde de oldu ara ara yeşil kaka doktorum normal demişti😊 ama siz yine de sorun doktorunuza ya da sağlık ocağına içiniz rahat etsin
Elifhanim Melekliiik karnini sicak tut zibinin ustundn sicak havlu koy asiri sicak olmasn ama onnla duzelir brseyi kalmaz ayaklarinida sicak tut rengi duzelene kadr
Melekliiik Buse_ ilk cocugum tecrübesizim üsütmüş olabılırım haklısınız napmam lazım cok üzülüyorum tek bakıyorum cocuguma 😞
Busraesmahafsa Melekliiik üşütmedin merak etme sen canım bi kaç gün kaka yapmazsa bağırsaklarda beklediği için rengi değişiyor usutse belli olur hasta olur demi benim güzeller güzeli annem😙😍
Busraesmahafsa Melekliiik sen daha yeni ve taze annesin illaki tecrubesizligin olacak ama şu da var kimse senden iyi bakamaz yavruna 🤗🤗🤗
Buse_ Melekliiik üşütmedense karnını ayakalarını sıcak tutmaya çalışın ama terletmeden bir de terleyince hasta oluyorlar hemen 🤷🏻♀️ Kakasını 1-2 gün yapmadıysa ondan yeşilse birşey dememişti doktor sürekli geç yapıyorsa probiyotik kullan demişti alerji ise de doktor diyet veriyor size onu uyguluyorsunuz benim bildiğim