DevranAlp Sab simplex kullananlar bi fikir verir misiniz nasıl kullanıyorsunuz günde kaç defa kaö damla dün gece aldım 15 damla verdim sabah yine gazdan uçuyorduk 11 gibi 10 damla verdim 5 buçukta yine susturamadım 10 damla verdim çok mu sizce nasıl vermeliyim bi fikir istiyorum
Deniz2961 DevranAlp cnm cok vermssn sankı ya duzenlı verince cok etkili bir ılac Bn gunde 3 defa 8 damla verrdm sabh 10 aksam 6 gce 2 seklinde duzenlı vermek cok onmli
BusraElaa DevranAlp Günde 4 defaya kadar kullanabilirsin. Eğer çok fazla gazı yoksa 10 damla ver çok gazı da olursa 20 damlaya kadar kullanabilirsin.
Kbraaa16 Günde 4 kez 8 damla veriyorum ben ayrıca bio gaia damlasını kullanıyorum sadece sabah 5 damla bize iyi geldi
DevranAlp Kbraaa16 bu damla çok iyi geldi ama etkisi çok kısa etkisi geçince çok ağlıo yavrum ya susturamıyorum emmek bile istemiyor gazdan dün akşam aldım
DevranAlp Deniz2961 8 er damla verim o zmn dün gece 12 de verdim Damlayı sabah 11 de verdim bide şimdi durduramadım beş buçukta verdim verince uyuyo Damlayı baya bi normal mi sizinkiler de uyuyo mu
Oykuz Biz de günde 3 kez 6 damla veriyoruz. Doktorumuz o şekilde söyledi bir de biogaia kullanıyoruz o da günde 1 kere 5 damla
Zsnd DevranAlp sam simplex ve biogai verdi doktorumuz. Kullandığım zamanlar sam simplex den günde 3 kez 7 damla diğerinde günde bir kez 5 damla şeklinde söyledi biz etkisini gördük şükür daha iyiyiz