Mslll Kızım haftaya 9 aylık olacak ve kızamık aşısı var . Nasıl bir aşı acaba yaptıran var mı? Çok mu ağır ? Artık herşeyin farkında olduğu için her ruh halini bizim gibi yansıtıyo . Korkar mı canı acır mı tepkisi nasıl olacak Çok korkuyorum 😔😔
Mervee1 Mslll dün yaptırdık her hangi bir durum olmadı yan etki gibi ağlıyorlar haliyle yakıyor aşı ben kendimi bu duruma odaklandırıp gidiyorum 😌
Tokkalh Lotuscicegi iki doz halinde mi oluyor biz de 9 aylık olacağız inşallah haftaya ana hemşire 12. Ayında diye işaretlemiş
Mslll Lotuscicegi hemşire gelmeden önce sorun kalkabilir bu aşı demişti aradık yapılıyomuş. İkinci dozunu söylemedi . Yapınca söyler heralde 🙄 teşekkür ederim bu arada inşallah dediğiniz gibi olmaz ateşi 🙏🏻😕
Lotuscicegi Tokkalh aslında kızamık aşısı sadece 12. Ayda vardı bu sene kızamık vakaları arttığı için 9. Aya birden kızamık aşısı çıktı
Lotuscicegi Mslll 1 yaş aşısı 3 tane oluyor biri kızamık diye hatırlıyorum yanlış bilgi vermek istemedim
Sadullahefe Bana ebe 9la 12. Ayda yapılıyor ama ben seni 9 en gec 10. Ayinizda ararim dedi bende merak ediyorum umarım ateş huysuzluk huzursuzluk yapmaz miniklerde
Melekturkann Kızım şuan yaşının içinde 15 gün oldu gireli daha olmadık 1 yaş aşısını bu zamanda yaptıranınız oldu mu hiç