Kubraezelmavi-88 Aasya sağlık ocağının verdiği paraben içeriyor diye ben ferrum aldım onu kullanıyorum. Yararı zararından daha fazla diye açıkşama yapmış sağlık bakanlığı ama hiç tatmin edici bir açıklama değil.
TalentedMom Aasya sağlık ocağının verdiği ilaç ve damlalarda paraben olduğu için kullanmıyorum önermiyorum da bi sidefer aldık
Zeynep80 Sağlık ocağının verdiği ilaç çok kusturuyordu bende bıraktım şimdi kullanmıyorum 6 aylığız yarın aşımız var gidince soracağım yine de denemelisiniz
Aasya Ben bir kere kullandım yeni başladık biraz tiksindi doktorumuz Ocean Microfer damlayı Tasfiye etti
Aasya Kubraezelmavi-88 ne üzücü bir durum küçük bebeklerimiz var ama ilaçları bile zararlı kimyasallar içeriyor neye güveneceğim şaşırdım 😑
TalentedMom Aasya ben post açmıştım bir çok kişi sideferi önermişti doktora sordum ne alayım diye doktor da sidefer diyince tamam dedim 😀
Zeynep80 Hiç kullanmasak birşey olur mu ki acaba ?benim çevremde başta ablam hiç d vitamini ve kan damlası kullanmamış maşallah hiç bir sorun yaşamadı ayrıca ablam sağlıkçı ve ilaçla karşı ama ben yine de yarın soracağım doktora 😑
Zeynep80 Aasya merhaba canım gittim bugün sağlık ocağına kesinlikle kullanmamız gerektiğini söyledi 🤨 ilacı değiştirdi ferrum yazdı aldım kızıma verdim kusmadı 🤩