Aysegul24052020 Merhaba emzirirken arveles ağrı kesici kullanılabilir mi 10gun öncesinde sezeryan oldum doktor o dönem için ağrı kesici arveles verdi kullandım ama bitti şu anda baş ağrım var ilaç alsam sıkıntı olur mu?
Rayaas Aysegul24052020 Arvales cok keskin bir ağrı kesici doktorum minosetten başka ağri kesici kullanma demişti bana. Bence kullanmayin
Aliarslanm Aysegul24052020 arveles ağır bir ağrı kesici sütünden bebeğine geçerek zarar verir parol ve minoset dışında bişey kullanamazsın. Minoset boşuna onu kullanma tesiri parol kadar değil. Parol hafif olduğu halde bile doktor gümde 3 adetten fazlasını kullandırmıyor. Bebeğine zarar verirsin canım dikkat et
Garfield Aysegul24052020 etken maddesi parasetamol olan ağrı kesicileri tercih edin parol minoset gibi
Seda_123 Aysegul24052020 Sezeryan olduktan sonra doktorunuz verdiyse demek ki kullanılıyordur prospektüsünde yazmıyor mu canım doktorum bana minoset vermişti
Aysegul24052020 Seda_123 prospektuste doktora danışın diyor canım ben en iyisi parol veya minoset kullanayım çok teşekkür ederim cnm 😘
elifiii Aysegul24052020 emzirirken arveles kullanabilirsiniz ancak emzirmeden de bagımsız olarak sürekli kullanılacak ilaç değildir. Parol veya minoset alabilirsiniz. Arveles alacaksanız günde 1-3’ten fazla almamanızı tavsiye ederim. İlaç kullanımı öncesi e-lactancia.org adresinden ilacın etken maddesinin ingilizcesini yazarak güvenli mi değil mi diye kontrol edebilirsiniz. arvelesin etken maddesine baktım very low risk’te ( ben de bir kere alerji sebepli acilde yaptırmıstım . geçmiş olsun. emzirirken veriliyor)