Yeterhamarat Emzirdikten sonra alttan gaz cıkardıklarında bi daha üstten geğirmeleri gerekiyo mu ? Ve üstten gaz cıkarmaları için ugrastıgımızda cıkmıyosa ne yapmamız gerekir bu gazı olmadığı anlamına mı gelir?
Sibel_Mihra Yeterhamarat evet üstten yinede cikarmaniz iyi olur. Eger 5 dk sonra hala cikmadiysa bebegini tekrar dümdüz yatir (doktorum önermisti) bir kac dakika bekler ve tekrar dene. Eger mama/süt icerken uyuduysa ve bebegi uyandirmak istemiyorsan gazini alman sart degil bebegi rahatsiz etmez mis
Bahar1425 Yeterhamarat Yeterhamarat canım benim bebeğimde çok gazlıydı memede uyuya kaldığında çıkartır gazını öyle uyuturdum yoksa ilerleyen saatlerde gece kalkardı gazı sıkıştırırdı. Her Bebek aynı değil gazı olsa zaten gece kalkar ağlar o esnada gazını alır uyutursun ama gazını çıkartırken uyanacak diye endişelenme uyanmaz bebek
Yeterhamarat Sibel_Mihra kesin rahatsız etmez dimi ben rahatsız eder diye uyudugunda da cıkarmak için ugrasıyorum
Sibel_Mihra Yeterhamarat benim doktorum uyuyorsa demekki keyfi yerindedir dedi sordugumda :) onu rahatsiz etse uyumazdi o gaz cikana kadar. Cocugunu uyandirma diyordu bana
Yeterhamarat Sibel_Mihra imsallah oyledir cok tesekkür ederim peki sizin bebeğinizi rahatsız etmedi dimi 😊
Sibel_Mihra Yeterhamarat hayir hic rahatsiz olmadi, uyaninca deniyordum ve cogunlukla o zamanda cikiyor gazi ☺️