BirSevda-iki-Emanet_Sahibi 9 aylık olduk kızamık aşısı varmış yarın götüreceğim. Başka ne gibi kontroller VS yapılıyor o dönemi geçenler bilgi verirmisiniz. Oğlumun testis musyanesinş yapmasını istiycem. Kan falan bakılması gerekiyormu. Birde sadece kızamık aşısımı
TheLatte BirSevda-iki-Emanet_Sahibi bizim asm deki hemşire 8.ayda hastanede kan sayımı yapılcak dedi ama yaptıramadık virüaten dolayı. 9.aydada aşıdan önce kilo boy bas ölçümü yaptı sonra aşıyı yaptı. Testislerine cok önce bakılmıstı bizim o yuzden genel yapılanları yaptı. Bide evet sadece kızamık aşısı var
Tokkalh BirSevda-iki-Emanet_Sahibi bize 9 aylık aşı var demediler 12. Ay aşısı yazdılar kağıda . Biz de Eylül’ün 13 ünde 9 aylık olacağız inşallah
yas_emin3467 BirSevda-iki-Emanet_Sahibi biz 9 aylık aşıya gittiğimizde ebe aşıyı yapıp gönderecekti. Bizi çok tutmak istemedi. Bende boy kilo bakılsın istedim. Baktı aşıyı yaptı. Aile hekimi bakmayacak mı dedim. Aile hekimi her gittiğimizde testis kalp kulak ağız bakıyordu. Hayır virüsten dolayı çocukları göndermiyorum, onun odasına Hasta girip çıkıyor dedi 😊 kızamık aşısı normalde 12 aylıkken yapılıyordu. Kızamık vakaları arttığı için 9 aya çekildi.
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi TheLatte ben ilk defa baktıracagım daha önce bakılmadı hiç. Kan sayımında bilmiyordum sorayım yarın
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi TheLatte birde ben Bi süredir demir ve d3 vermiyorum yaö siz kullnıyoyrmusunuz düzenli ve devamlı. Kullanmayım a sorun oluyormu
Sibel_ismet TheLatte bizim aşımız oldu ancak ebe testislere bakmadı bakmaları mi gerekiyormuş demediler hiç 😔😔😔
TheLatte BirSevda-iki-Emanet_Sahibi bende unutuyorum arada ama hergün pekmez veriyorum kan damlası yerine mutlaka.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Tokkalh 12. Ayda olması gereken aşı 9. Aydada vuruyor bazı yerler endişe etmeyin normal
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Tokkalh istersen ara sor canım saglık ocagını. Çunkü 9 aylık aşıda kızamık var. Eger sen gitmşyceksen bunu 12. Ayda mı yapacaklar hiç bilmiyorum. Yarın götüreceğim ben sürekli ararlar böyle beni
Tokkalh Tokkalh Haziran’ın 13 ünde 9 aylık olacak yazacaktım pardon Eylül doğumlu olduğu için aklım oraya gitti☺️
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi TheLatte bende katı üzüm pekmezi var onu seviyor kahvaltıda falan veriyorum. Ama bu aralar damlatmıyorum başlayayım geri
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Sibel_ismet bizdede hiç bakılmadı. Bende yarın söyleyeceğim ya ebe bakar yada doktorunuza baktıracagım genel muayne