Alyask Kızlar 10 gün sonra kontrolümüz var gözün arkasına bakılcak sanırım yanında calpol getır damla ateş yapar demıstı doktor nasıl oluyo ya bılgı verırmısınız?
serra2018 Alyask ben yaptirmadim doktorumda gerek yok dedi erken dogan bebekler icin yapiliyor gorunuse bakilirsa birsey gorunmuyor dedi acaba her bebege mi yapiliyor
Alyask [bilinmeyen] bızde üç aylıkken yaptırdık 6. Ay tekrar gelın dedı bıze damla damlatılcak dedı Üç aylıkken damlatmadı bıze damla sadece baktı
cemre28 @Alyask Biz 16 günlükken yoğun bakımdan çıktıktan sonra gitmiştik damla damlatıldı 15 dakika sonra tekrar damlatıldı göz bebeğinin büyümesi beklendi sonra doktor kontrol etmişti ama ateş falan olmadı
Alyask cemre28 bızumkını neden 6 ayda yapılcak anlamadım ya evet göz mercegı buyutcekmıs Ama ateş olur demıstı calpol getır dedı
Zynpazra Alyask ben 1aylıkken yaptırdım zeynep kamıl hastanesi ole yonlendirdi ve gittiğimde 20tane bebek vardı bi sıkınti olup gitmedik yanı doğduktan sonra genel kontrolmuş bidaha 2yai genel kontrol için getir dedi
cemre28 @Alyask Bizimki yoğun bakımda kaldığı için belkide çıktığımızda gitmemizi söylediler, doktor baktığında bi sorun yok bir sonraki kontrol için 6 ayda getir demişti ama dediğim gibi damladan sonra ateşle ilgili bi sorun yaşamadık 😊
Ozlemberkay [bilinmeyen] cnm bnm oglumda 2 ay 23 gnluk 3 aylik olnca gotursemmi acba nasil ypackki bn mi doktora soyliyecgim goz kontrolu fln bilgi versn ckk sevnirim
Demetevren Ozlemberkay biz bugun 2 ay 26 gunluguz ve 2 gun once gittik her bir goZe birer damla damlatildi daha sonrasinda kontrolleri yapildi ve bir daha 2 yasi bitince getirirsiniz dedi doktor 6 aya kadar yaptirilmasi tavsiye ediliyo ben beklemek istemedim 6. Aya kadar ve yaptırdım
Zynpazra Koxlar ben ozele götürdüm Hastanede cıkış işlemlerini yaptıktan sonra doktorum dediki topuk kanı aldıracaksın d vitaminine başlayacksın bunun gıbı bilgileri verdi birde dediki 1qylıkken hem göz muanesi hemde kalça ulgrasonuna gideceksin dedi ben o zamm yaptırdım bide devletteki coxuk doktoruna gittim o da aynı seyi soyledı bendd yaptırdım. Ve göz muamesi yaptırdıgım sizaman bebekler hep 1aylıktı 🙄 Gozune damla damlatıyoşar 5dk arayla sonra 40dk beklıyosunn göz bebeğin buyuyo sonra gozu bi aley var açıyo ışıkla bakıyo sonra antibiyorık damla damltıyo bu kadar
Alyask Zynpazra bızde kalça ultrasonuyla aynı gün yaptırmıştık 2 aylıkken ama 6 aylıkken tekrar gelın dedı