zeynoy Kızlar doğumdan geldiğimde ilk 15 günde 16 kilo birden gitmişti. Bilseydim daha önce doğururdum demiştim 😂 var mı arttıran 🤪
hypa zeynoy doğuma 78 kiloda girdim iki hafta sonra tartıldım 64 kilo çıktım. bu da kendimce rekorum 🙂
BasakK Bende sorun var sanırsam😂 Bebeğim 3800 doğdu ertesi gün tartıda gördüğüm sadece 2 kiloydu ☺️☺️Kendimi nerelere atsam acaba🤣🤣
minesz21 BasakK üzülme yalnız değilsin 😂 doğuma 78 kiloyla girdim çıkınca 75 falandım şimdi kızım 5 buçuk aylık ben 76 🤷🏻♀️ Her pazartesi diyete başlıyorum akşamına bırakıyorum 😂😂😂😂 ama vericem 😋
zeynepzeze zeynoy Yok sütüm olma meselesi değil de kendimi tutamadım ben ya. Doyduğumuz hissedemedim ki hiç. Şimdi de zayıflamaya çalışıyorum
zeynoy Sabriyem dağılalım bencee maşallahhh nasıl gitti kızz kesin almamışsındır bi daha da bir ben boynu bükükgiller geri aldım malesef versem ne olcak 🤧
Sibel5258 Sabriyem nirmalmi.sezeryanmi ben 49 kiliydum doğuma 65 le girdim 54 de düştüm bı turlu eski kiloma donemiyorum sezeryanim bide
hypa zeynoy ama ben 50 kiloyla hamile kaldım. fazla kilo aldım hemde son üç dört ayda. başka biri oldum resmen😂
Sabriyem zeynoy doğumda hemen hemen 12kilo gitmişti zaten ben normalde de iyip iyip alamayan cinstenim tatlim
Nenvarkuzum zeynoy Doğumdan 1 ay sonra eski kiloma döndüm şuan onunda altına düştüm böyle böyle yok olma rekorum 😂