Alpeda Merhabalar emzirirken üç aylık iğne vurulabilir miyim bilgisi olan var mı ya da sizin önerdiğiniz bi korunma şekli var mı bebeğimi emzirrken kullanabileceğim ?
Burcu35 Alpeda Çok sık emzirdiğim dönemde cerazetta hap kullandım. Arkadaşımda emzirme döneminde 3 aylık iğnelerden vurdurmuştu ama çok sık ara kanama yaptığını söylemişti 🤷🏻♀️
OguzKZeynepH Alpeda evet vurulabiliyorsun arkadaşım ama ben yaptırmış. Biri olarak kesinlikle önermiyorum. Bende sinir kilo psikolojik sıkıntı yaptı. Ve çok kanamam oldu. Kızım 9 aylık oldu hala hamile gibiyim yapıştı kilolar. İyice düşün araştır bence öyle karar ver.
Burcu35 Alpeda Düzenli hergün aynı saatlerde almaya başlarsanız 2-3 haftada korur içerisindeki kağıtta ayrıntılı bilgileri yazıyordur net birşey söylemiym şimdi
Asaf2019 Ben vuruldum bir yan etki yapmadı kilo vs ama sadece suan regl olmadım henüz adetten kestı sanırsam benıde emzırdıgım için mecbur vurduruyorum hap içmeyi unutuyorum çocuk ev yemek temızlık uğraşmaktan
Alpeda Asaf2019 bende o yüzden iğne düşünmüştüm ama araştırayım iyice bari sağlık Ocağı vurur mu bu iğneyi