Dlkekn sibelyasaralp canım weewell kullanıyoruz biz çok memnunun e bebek de indirim vardı üstelik bak istersen
teachersrn sibelyasaralp weewell den çok memnunum hem uygun hem de yeterli, açtığım akşamlar kesinlikle daha rahat uyuyor peteğe asılan aparat hiçbir işe yaramıyor bizde kalorifer çok tıkıyo burnunu 😔
eyluleymen Dlkekn bizde e bebek te weewell in buhar makinesi aldık gelmedi daha kargo da.ionizerli nem sıcaklık göstergesi olandan.sizinki nasıl kolay mı kullanması
Denizpasam eyluleymen bizde kuzenime aldık henüz eline ulaşmadı. E bebekte kampanya vardı 240 a aldık yumurta şeklinde olan Wewell... inşallah memnun kalırsınız cnm
Dlkekn eyluleymen canım bizim kinin sıcaklık göstergesi yok buharı istediğin yöne ayarlayabiliyorusn bitince su içinde otomatik duruyor işimizi gayet iyi görüyor 😊
eyluleymen Denizpasam ay çok teşekkür ederimm.bu arada bende oğlumu paşamm diye severimm😂😀inşallh evet memnun kalırız😊
Denizpasam eyluleymen bu arada konudan bağımsız olacak ama şu profile resim koyamıyorum ben, siz biliyor musunuz? Yada bilen birileri varsa tarif ederse sevinirim. Bebeğim bölümünden resim koydum ama yorum yazınca mesela cıkmıyor.
eyluleymen Denizpasam aynı durum bende de var yaa bebeğim kısmına koyuyorum foto ama çıkmıyor neden acaba 🤔
Ulku Dr onermiyor bizim dr onermedi buhar makinalari cocuklari daha cok hasta ediyormus isterseniz bi doktorunuza danisin
eyluleymen Dlkekn valla özellikle bu sene 9 yaşındaki kızım evde hep burnu tıkalı olarak dolaşıyor.bi de bebek olunca yeni almak iyice gerekti diye düşündük.inşallh bizde memnun kalırız.teşwklür ederim.☺
Ulku sibelyasaralp bizinkide devamli tikaliydi serum fizyolojik kullandim devamli. Dedigim gibi her cocuk farkli tabi drunuza danismakta fayda var