Elifsu 6 aylığız ve her banyoda titriyor. Banyoyu iyice ısıtıyorum buhar doluyor banyo. Ama Yinede yıkanırken titriyor. Banyonunda suyunda sıcak olduğundan çok eminim. Hasta olacak diye ödüm kopuyor. Bu yüzden hiç yıkamak istemiyorum. Bebeklerde olması normal mi yoksa üşüyor mı anlayamıyorum.
deletedmom2200 Elifsu 6 aylık olduğuna göre epey büyük aslında beraber duşa girebilirsiniz kucağınıza alın sarılın hem üşümez hemde eğlenceli olur 👍
Pasasininannesi Elifsu benim evimde dogalgaz sobasi da var oğlumu yikayacagim zaman sobayi aciyorum onun yaninda yıkıyorum ısı vurmazsa üşüyorlar maalesef eger soba yoksa elektrikli isitici açabilirsin
Elifsu Deniz2961 odada yıkıyordum zaten oda banyoya göre serin kalıyor diye banyoda yıkamaya başladım. Odadaykende öyleydi.
Elifsu Gizemre yok en son kafasını yıkıyorum zaten sevmiyor kafasının yıkanmasını o yüzden en son kafasını yıkayıp çıkarıyorum.
Baharim deletedmom2200 canım merak edıyorum bırlıkte banyoya gırdıgımızde halıyle kendınde ıslanıosun kım once gıyınıyor yada nasıl halledılıor benım kızım yedı aylık oldu hıc oyle yıkamadımda o yuzden soruyorum
Elifsu deletedmom2200 öyle yapıyorum küvetinde zorlanıyorum. Hareketli bi bebek olduğu için. Ben yıkarken babası oyuncaklarıyla oynatıyor taslar kovalar müzik aleti oluyor.
Elifsu Baharim önce bebeği giydiriyorum ben donuyorum o ara 😄 bazen sıkı sıkı sarıyorum bebeği havluya hemen hızlı bi şekilde üzerime elbise tarzı bişey giyiyorum.
Elifsu Pasasininannesi banyodada kalorifer peteği var bide suyu açıyorum içerisi buhar dolsun diye öyle sokuyorum. Elektrikli soba alıp deneyeceğim bide sanırım.
Pasasininannesi Elifsu petek ne kadar yanarsa yansin isi vucuduna vurmadıkca islandigi icin usuyorlar. Evet oyle deneyin ☺️
Elifsu [bilinmeyen] yok filede yıkamıyorum kucakta yıkıyorum banyoda. Küvete oturtup deneyeyim bide bakalım. Filede hasta oluyorlarmış zaten duymuştum.