Rengin Kızlar 3 4 gundur bogazim da şişlik hissi var ama bademciklerim ağrıyor gibi değil de tam boğazımın ortasında yutkununca bir dolgunluk hissi var. Bununla beraber kulak ağrım da oluyor ara ara zonklama şeklinde. Bazen tek bazen iki kulağım birden. Su içerken falan ağrım yok boğazımda ama o dolgunluk hissi sinirimi bozmaya başladı sürekli kendimi kontrol etmeye başladım. Gecen sene ve ondan önceki sene kulağımda sıvı birikmesi olmustu agri yapmıştı o da bunun gibi. Yine tekrarladı mi diye düşünüyorum. Hastaneler berbat aile hekimine gitsem dedim ama kizimi bırakacak kimsem yok şuan esim çalışıyor. Nisan ayında asiya gitmsitik saglik ocağına ama kendim için onu goturmekte istemiyorum. Aile hekimine gitsem mi ki🙄
Deletedmom200 Rengin aynı agirysa yine tekrarlama olmuş demekki bebeğiniz küçükse arabaya yatırıp üzerini örtün muayne olup çıkarsınız
Rengin Deletedmom200 21 aylik ortu falan tutmaz araba da oturabilir ancak. Buyuk ihtimal tekrarladı diğer turlusunu düşünmek istemiyorum 😑
Deletedmom200 Rengin bende Çarşamba günü aşıya gittim akla karayı seçtim arabadan hiç indirmezsiniz.Zaten kalabalık ortam bulundurmuyorlar ona çok dikkat ediliyor .Saglik söz konusu gitmelisiniz.
Deletedmom200 Rengin Rica ederim💜.İnsan hasta olmaktan çok hastaneye gitmeye korkar oldu valla.Surekli çocuklara aman koşmayın düşersiniz .Bı yeriniz kesilir, kırılır, üşütürsünüz vs hastaneye gidemeyiz deyip duruyorum psikolojimiz iyice bozuldu .😟😟
Rengin Deletedmom200 ay bende aynıyım dur simdi düşme başıma iş açma hastaneler kotu diyorum garip garip yüzüme bakıyor 🤣 Allah bir an önce kurtarsin bizi şu hastalıktan