Tumurcuq Kizlar iyi gunler….kizlar 13 gunluk bi kizim var … Ve memesinin ikisindede şişlik var ..boyle taş gibidi..doktor bakti ve süt var dedi bunun memesinde…basna gelen oldumu…ne yaptiniz bu halde..
Ikrazumra19 Tumurcuq bir kac yerde gordum evet masaj yapmayin kendiliginden dagiliyormus anneden gecen horminalrdan dolayu oluyormus
Zeynept Tumurcuq geçer bazı yerlerde onu sıkarlar anladığım kadarıyla azerbaycanlısın yani orda bazen yaşlılar aman sık falan der sakın dokunma benim kızımda vardı çok az bir memesinde geçti
Ela41 Tumurcuq Tumurcuq yenı bebekler kırkı cıkana kadar banyo yaptırılır ya annemler yıkarken memelerıne parmaklarıyla masaj yapar sekılde yapıp memişler geri geri derlerdı sut toplamasın dıye
meftun1anne Tumurcuq yok olmaz her bebekte oluyor nerdeyse hiç ellemeyin sakın sıktırmayın ve masaj filan da yapmayın kendiliğinden geçiyor
Tumurcuq meftun1anne yok hic bi şey yapmyorm…doktor sprtle suyu kat memesne koy dedi ama ben yapmadm…ne zamana kadar kecer acaba…
FerahKuzum Benm kızımda da oldu. Banyodan sonra yağla hafifçe masaj yaptım. Fazla bastırmayın ama canı yanıyor. Bikaç güne geçiyor 😊
Mom10 Gizemensar Yanlış bilgi veriyorsunuz.Anneden bebeğe bir miktar hormon geçiyor ve bu göğüslerde şişliğe sebep olabiliyor.Eğer bu durumda sıkma,ovma,dokunma gibi işlemler yapılırsa enfeksiyona sebebiyet verebiliyor.
Merve43 Gizemensar saçmalama istersen cehalet akıyo yorumundan. Söylediğin şey bebegin enfeksiyon kapmasına sebep olabilir azcik araştırın
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Tumurcuq Anneden geçen hormonlardanmoluyor sakin olun ellemyin düzelecek. İnstagramda ayseebe var kilolu cok tatlı bayan postlarında görürsünüz bu durumu anlatmisti.
Tumurcuq Zuzuuu cok tesekur ederm hepnze..cok yardmci oldunuz ve icimi rahatlatnz saolun🌟💗💗 cok düsnyordm kafama takyordm bu konyu şimdi rahatladm..iyiki varsnz guzel kalpli aneler💗 Gzdzeynep tugceyildiz Sevgilimmm Minigimgeldi Hemera Blackwoman nazanay Busraninannesi Busraninannesi Emir7227 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi
Busraninannesi Tumurcuq kızımızın ilk duşunda kaymakamla yaptim oda memesini sıktı birden hemen bağırdım napıyon diye icindeki çıksın dedi dedim elleme yazık kızım ağladı yaa o kadin zaten beno deli edecek