Betul6565 Kizlar on gun oldu sezeryan olali idrar yapinca ici cok aciyor yaniyor normal.midir Bu durum
Edacck Betul6565 benimki de öyleydi. Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu vardı önemsemedim. 2 buçuk aylık olduk idrar yapınca çok kötü ağrıyordu. İnanır mısın bir torba ilaç yazdı idrar yolu enfeksiyonu baya varmış niye geciktin dedi
Zeynept Betul6565 🤦🏻♀️ Sondadan dolayı enfeksiyon oluyormuş bendede oluyordu. Su iç bol bol hemde süt yapar su
Hava01 Betul6565 sonda takılmasından dolayı oluyor su içerek geçebilir benim öyle olmuştu su içerek geçmiştir
Serzeyy Betul6565 19 gün oldu sezeryan doğum yaptım benimde aynı şekilde lavaboya çıktığımda açıyordu karnım yan tarafları falan elimle tutuyoruum karnımı hafifçe öyle yapıyordum o zaman biraz daha az açıyor 🤦♀️
Birkoalaanasi Evet normal. Bir süre daha böyle oluyor daha çok yenisin. İyileştikce vücut kendine geldikçe daha iyi olacaksın, biraz daha sabır 🍋
Serzeyy Zeynept takılırken çok azıcık hissediliyor alışık olunmadığı için sonrasında biraz tuhaf geliyor azcıkta yanıyor. Ama çıkarırken ben hiç hissetmedim. Takarken kasma kendini sadece
Zeynept Serzeyy o kötü işte ben korkarım öyle ama bana özel yapmadı doktor. Hiç aklıma sonda gelmemişti o an 😂