Mermeral Arkadaşlar bebeğim 3 aylık oldu. Burnunda alnının ortasında ve göz kapağında kırmızı lekeler var geçmedi henüz ne zaman geçer? Ya da geçecek mi?
Tuba01 Mermeral benim oglumun iki kadinin ortasinda var ensesindekini soylemiyorum zaten dogdugundan beri var kirmizi lekeler 6 aylik gececegini sanmiyorum artik ben
Selince Mermeral gül sanırım. Bizde de var alnının ortasında ve hafif göz kapağında var. Ensesinde de var ama o görünmeyen yerde. Geciyor ama azalıyor diye biliyorum. 6 aylığız duruyor hala.
Bal8annesi Mermeral bilmiyorum ki canım yani doğum lekesi gibi bisi benimkini gösterdim dr a geçmez dedi 🤷♀️
Sedamert-2 Benimde iki göz arası var doğum lekesi 45 günlük oğlum doktor 2 yaşına kadar geçer diyor ama geçmezse diye korkuyorum kullanabilecek birseyde yokmuş
2cocuklu- Semosh inşallah gecer oğlumunkide dogdugunda normeldir dedim yenidoğanlarda olur dedim ama 3 aylık oldu hala aynı bazı gunler gidiyor gibi oluyor soluyor ama tekrar kızarıyor
Zeynep16166 Doktorunuz söylemişti kırmızı lekeler geciyormuş zamanla kahverengi lekeler geçmez demişti