Tospikannesi54 Kızlar merhaba uzun zamandır oto koltugu bakıyoruz ama karar vermedik arrık bu ay almak istiyoruz, e bebek’in baby plus Oto koltugunu kullanan varmı aranızda yada uygun güzel bir oto koltugu öneriniz
Purposeless Tospikannesi54 Benimkide baby plus orbitfix 1 sene önce 800 liraya aldım çok memnunum bi bakın derim
Tospikannesi54 Deletedmom297 e bebegin markasını dimi, dedigim markanın indirimde şuanda 269 lira almak istiyorum bende
Deletedmom297 Tospikannesi54 evet evet ebebek baby plus 319 tlte almistim ben. ulusrararasi carpisma testinden gecmis bizimki
Tprk1802 Deletedmom297 nasıl yani? Ben o kadar para verdim testten geçmiş ürün sie. Siz 319 tl ye testi geçmiş ürünü nerden buldunuz?
Snh Tospikannesi54 adac testi güvenlik testi demek bu testi geçemeyen koltukların Allah korusun kaza anında bir koruyuculuğu yok o yüzden güvenli olması açısından adac testinden geçmiş olması çok önemli
Purposeless Tospikannesi54 evet görüntüsü olsun özellikleri falan çok güzel çok kullanışlı tavsiye ederim yani
Tospikannesi54 Purposeless çok isterdim almayı ama bütçe 300 400 arası inanın, yoksa inanılmaz güzel çok begendim gerçekten
Deletedmom297 Snh Sonucta oda onemli bisey. Adac daha onemli olabilir ama digerine onemsiz demek haksizlik olur.
Zeyneb24 Adac testinden her geçen ürün başarıyla geçmiyor arkadaşlar . Adac testi önemli ama test sonuçlarını inceleyin derim. Birde adac testine girmemiş kaliteli ürünlerde mevcut. Adac testine 18 kg kadar olan koltuklar griyor.