KereMini1 ahh ahh sorma neler çektik bizde 😐 gündüz amaçladığı şeyi gece de rüyasında görüp uygulamaya çalışıyor, uyguluyor ve uyanıyor. çok şükür bir dönem bu; emeklemeyi başarınca bıraktı. Ama onunla bitmedi. Dik Oturmaya yani kendi kendine desteksiz oturmaya çabalrkende oturup duruyordu gece, Ayakta durma çalışmaları yaparken de beşikte ayağa kalkmaya başladı aynı emekleme de olduğu gibi. Gecenin bi vakti uyuyup dururken bir Anda kalkıyordu dikeliyordu ve bizi uyandırıyordu sonra geri uyutuyordum en fazla yirmi Dk sonra yine aynı. Ama çok şükür bu bir süreç.
İlk etapta yanımda yatırıp emeklemek için kalkmasına fırsat vermemek için tutuyordum uykusu bölünmesin tabi bizimde bölünmesin diye. Ama yanlış yapmışız meğer engellemeMek lazımmış sonradan öğrendim ve engellemedim. gece dilediği gibi hareket etti evet uykusuz kaldık, sabah kalkıp işe uykusuz Gittiğimİz iki haftayı unutamıyorum zombi gibiydik eşimle ikimiz ama atlattık. 🙏🏻 Sizde Engellemeyin Bir hafta, on gün, yirmi gün neyse bırakın yapsın. Uykusuz kalınıyor ama engellerseniz o Her seferinde başa saracak. Ve daha çok uzayacak süreç.