minadogaebrar Merhabalar 20 gunluk kizimin ozel bolgesinin ustunde bazen bir sislik beliriyor daha sonra kayboluyor bilye buyuklugunde birşey sag yumurtaligina dogru virusten dolayi pek doktora gitmek istemiyorum boyle birseyle karsilasan oldumu acaba.bazen altını actigimda kaybolmus oluyor bazen belli oluyor aksam altini actigimda farkettim daha once gormemistim resim cektim ama nasil yuklenicegini bilmiyorum
hunilimomm minadogaebrar Google hızlı resim yaz canım resmî seç alttaki linki buraya yapıştır oyle görebiliriz benim de kızım var ama öyle bisey fark etmedim hiç canım 🌸
busramerve minadogaebrar bir bilgim yok üstte kalsın ama bebeğinizin özel bölgesini çektiyseniz silin ben bakmadım fotoğrafa. Pedofilinin nereden çıkacağı belli olmuyor
Mermeral Özel bölgeyi kapatıp öyle resim atsaydınız keşke. Doktora götürün bence, virüs var diye ihmal edilecek bir durum değil bence. Geçmiş olsun, sağlıkla büyüsün. İnşallah önemli bir şey değildir.
minadogaebrar Ogleden sonra cocuk doktoruna gidicez bakalim insallah kotu birsey degildir.kendi doktorumuza yolladim o kasik fitigina benziyor cocuk cerrehisinin gormesi lazim dedi 😔
minadogaebrar busramerve gittik doktora kasik fıtığımis yarin cocuk cerragi gorucek ameliyat olmasi gerekiyormuş 😔
busramerve minadogaebrar çok geçmiş olsun üzüldüm çok küçük daha ameliyat olmak için. Ama yine de üzülmemeye çalışın, ne hastalıklar çeken yavrular var.