GSA1319 Merhabalar oğlum 6 aylık bu güne kadar yüzde yetmişlerde giden boy değeri bu sabah asm de yapılan ölçümde yirmi beş de çıktı. Kilo alımı yine normal. Var mi bu durumu yaşamış Bilgi sahibi olan annemiz?
Thanim GSA1319 6.aydan sonra aylik ortalama 1 cm uzar bebekler demisti doktorumuz hatta 7.ayda olcum yapildiginda uzamamis gibiydi oglum, doktor 1 cm uzama fark edilemeyebilir bir dahaki olcumde anlasilir demisti
GirayinAslisi Benim, oglum unda 6. Ayda uzaması, durdu şu an 8 bucuk aylik sebebini de anlamadım asm deki doktor takip edelim dedi
fatmasef GirayinAslisi bizim de öyle oldu normalde 1 ayda uzadığunı 3 ayda uzamış ama doktor sorun etmedi
GirayinAslisi fatmasef umarım sorun edilecek bisey değildir cnaim ben uzun boylu olsun derdinde değilim uzama durunca ona tedirgin oldum bizim doktorumuz da yok asm deki işte.
fatmasef GirayinAslisi her ay aynı olmuyor tabi siz daha iyi bilirsiniz bnm oğlum da 7. aydan beri aynı kilo da almıyo ama sıkıntı değil hep yüksek di persantilr göre şimdi normal oldu
GirayinAslisi fatmasef kilo bizim ekaldi öyle evet onu, önemsemiyorum kiloyu boy durunca ona endişe ettim dediğim gibi amacım ille de şu kadar uzasın değil durunca ters bisey var sanıyorum
15101986 Benim oğlum da 7 aylık boyu 72 cm ama maalesef bu ay 40 gram almış anlamadım gitti halbuki ek gıdaya da başlamıştık iki aydır