Merve_mina Kızlar yok mu şöyle bildiğiniz pat pat gaz cıkaracak bir bitki bi damla rezene , anason , kimyon denedim kızlar bubless relactaz sab simplex biogaia kullandım kızlar ..
SerraNil Merve_mina kızımda çok gazlı bir bebek birçok damla ve anason vs. denedim ama biogai damla çok iyi geldi bize ama düzenli ve aynı saatte kullanarak
Nurtupu Merve_mina kimyon en etkilisidir aslında nasıl yaptınız ona göre farklıysa kendi bildiğimi tarif edeyim. Bana doktorumuz önerdi ve ben öyle kurtulmuştum. Birde hipp iyi geceler çayı iyi gelmişti
Melekkizimm Merve_mina benim bebegimde cok gazliydi nurse harveys damla asiri rahatlatmisti icinde zeytinyagi falan var zaten
Guler100 Merve_mina 4ayligiz gece sütüm olsun diye ilk defa bulgur pilavi yedim yemez olaydim 3gece sabahlara kadar kivrandi gazdan bende herseyi denedim herseyde yalanmis dedim😄 biraz daha zaman gecmesi gerekiyor özgürce canimin cektigini yemek istiyorum artik
Nurtupu Merve_mina siz de için kalanı sütteki gazı da alsın. Bolca bacak hareketi yüz üstü yatırın biogaia kullanın. Biogaia gaz ilacı değil bağırsak geliştirici. Bağırsakları yeterli desteği görüp geliştiğinde sorun yaşamazsınız 👍🏻İyi geceler çayını da deneyebilirsiniz
Muceik Merve_mina valla istediginiz kadr ugrasin canim zamanla oluyo anca benim denemedigim yontem kullanmadigim ilac kalmadi ne zamanki bacaklarini harekwt ettrmeye basladi biri duysa ben yaptim sanar yani buyuk insan gibi popisi hic durmuyo 3. Ayinda kolaylasmaya basliyo
Muceik Merve_mina bebisin kac aylik bilmiyorum amw 2. Aydan sonra bir cay kasigi eger daha buyuk 4 aylik felanda sabah bir aksam bir tatli kasigi zeytinyagi verebilirsin doktorum onerdi gazinida cok rahatlatiyo buyuk abdestinide ( kaka demek istemiyorum artik cunku cok ulvi bi sahabenin adiymis yahudiler pislige adini koymuslar bende yeni ogrendim )
Melike19 Merve_mina valla kimyon çayı aldık 2 çay kaşığıni alıp bir çay bardağı suya demle canım kendin iç bir çay kaşığı da bebeğine ver sonra rahatsin kendi kendine gazını çıkarıyor biz neler cəkiyorduk şimdi kurtulduk 😅😅
BirVeraAnnesi35 Merve_mina anlıyorum çok sıkıntı yaşamışsınız gazdan ama mesela rezeneyi çocuk dr u 4 yaştan önce kesinlikle vermiyorum beyin gelişiminde olumsuzluk yaratıyor demişti zaten 6 aylık olduktan sonra kendi kendine patır kütür çıkartacak az biraz daha sabredin zor ama napalımm😊
Aysel1511 Merve_mina oğlum kolikti tüm damlaları kullandım bize iyi gelen Nurse Harvey’s damla ve şurubu oldu
Aysel1511 Merve_mina yok ben şurubunu kullandım günde üç defa 8 saat arayla aynı saatte vermeye dikkat edin daha etkili oluyor öğlen 12 de gece 8 de ve sabaha karşı 4 te veriyordum oğlumun o saatlerde yoğun oluyordu günde bir defa beş damla da maflor damla veriyordum anca başa çıkabildim