TeachersMom maalesef oğlum doğduğundan beri bağırsak tepkili bir bebek, başka hiç bir tepki yok yalnızca kakası sorunluydu bu konuyu ben de çok araştırdım yazdığınız bilgim dahilinde bağırsak ikinci beyin evet böyle bir ihtimal var ama yaşadığım tecrübeyi paylaşarak aynı durumda olan anneleri bir nebze rahatlatabilirim belki, aylarca süren sıkı diyetten sonra oğlum altı aylık olunca ek gıdaya başlamak kakadaki mukus ve nokta kanları anında sonlandırdı kaka toparlanınca çabucak diyet açmaya başladım şu anda ben her şeyi yiyebiliyorum oğluma da yalnızca peynir ve yoğurt tattırması kaldı onu da bir hafta on gün içinde yapıcaz inşallah şu anda 8 aylık gözlerini bizden asla ayırmıyor aylar önce adı seslenince bakmaya başladı emekliyor tutunup ayağa kalkıyor neşeli ve çok sosyal bir bebek, ama tabi bir saniye bile telefon ve televizyona baktırmıyorum bu söylediğiniz ihtimal aklımda, sürekli onunla konuşuyorum susup cevap bekliyorum şarkı söylüyorum müzik dinletiyorum devamlı oyun oynuyoruz yani bağırsak tepkisi yüksek ihtimal ek gıdayla düzeliyor ama bazı durumları da göz ardı etmemek gerekiyor tabi ki, allahın izniyle sağlıkla büyüsün yavrularımız 🙏🏻