Bugramom Bebegim 10 gün sonra 1 yaşına giricek geceleri sürekli uyanıyor gözü kapalı ama uyanıyor mızmızlanıyor yatıryorum tekrar tekrar uyanıyor dün sabaha kadar böyleydik basım ağrıdan çatlıyor. Nolur bi çaresi varsa soyleyin😑
esras Bugramom bizimde öyleydi ya normal bazen bende uykusuzluktan delirmek üzere oluyordum gözleri kapalı ağlama mızırdanma geçiyor zamanla yapcak bisey yok malesef
esras Bugramom benim aylarca sürmüştü 3 aylıkken başlayıp 1 yaşına kadar sürmüştü geceden sabaha en az 20 30 kez kalkıyordu ( gitmedik doktor yapmadık şey bırakmadık genede geçmedi doktorlar biseyi yok diyordu Allaha şükür ama) sonra rahatlamıştık biraz şimdi de ara ara oluyor bazen gene.. 2 hafta sonra tam 2 yaşında 24 aylık olacak yavrum
Mom090 Bugramom bizde de yoktu huysuzluk dizboyu doktora gittik köpek dişleri geliyor dedi ☺️ Ama tabii onun dışında idrar yollarında sorun olabilir , kulakta sorun olabilir istersen bir göster
Bugramom Mom090 ama gündüz bi sıkıntısı yok biyeri ağırsa gündüzde agırmazmı sizce. Açılıyo olabilirmi meme emiyo ama dönüyo olabilirmi diye düşünüyorum gerçi 1 yaşında nerdeyse gece beslenmeye gerek kalmıyo diye biliyorum ama herşeyi düşünüyorum artık
Mom090 Bugramom ya işte en zoru dertlerini anlatamıyor garipler 🥴ben dün huysuzluğu için götürdüm imkan varsa bir götür istersen