Yusufunannesii Uykusuzluktan delirmek üzereyim 5te uyanıyor akşam 8-9 gibi yatmasına rağmen gündüz uykuları da düzenli odada perde de çekik napıcam artık bilmiyorum bütün gün çok yoruluyorum ve tek başına bakıyorum
Deletedmom410 Yusufunannesii Vala bizde öyle uyumamak için direniyor resmen gece 3ten beri az önce uyuttum 🤦🏻♀️Eşim bide demez mi bişeye korkmuş ondan uyumuyor
aysegultunc Yusufunannesii biz de aynı durumdayız 🤦🏻♀️ nadiren 6da uyandığında “oh çok şükür” falan diye uyanıyorum 😂😂
Yusufunannesii kaganim9 ben erken uyutuyorum bide daha geç kalkar diyorlar erken uyuyunca 10da uyursam 3te kalkar kesin 😑
Yusufunannesii aysegultunc aynen bende öyle kendimi 12de uyanmış gibi hissediyorum 6 buçukta falan uyanınca 🤣
Yusufunannesii nur-nr_123 inşallah düzelir ya büyüdükçe gün içerisinde de çok yoruluyoruz uykusuzluk çok zor
Aryemus_3 Yusufunannesii aynı biz 4:30 en geç 5 hiç şaşmıyor alarm olsa şaşırır bozulur yani üstelik gecede deliksiz bi uykusu yok 64 günlük bebeğim ve ben hala nasıl yaşıyorum nasıl ayakta geziyorum hayrettt 🤔
Yusufunannesii Aryemus_3 sizinki daha küçükmüş değişir uyku düzeni benimki 10 aylık değişir mi sanmıyorum 😵
Gulsah_90 Yusufunannesii ben de 11 gibi yatıyorum geceleri ama gündüzleri de o ne zaman uyursa uyuyun bence😊
Vefaanadnyadigar Yusufunannesii 6 da cümbür cemaat ayaktayız 😂 geç yatırmayı dene istersen canım belki sabah geç uyanır
Yusufunannesii Vefaanadnyadigar yok demedim onu yine aynı saatte uyanıyor bide öğle uykusundan sonra Bi daha uyumadığı için dayanamıyor o kadar huysuzlanmaya başlıyor 🤷🏻♀️