Marjinal_Anne2 Merhabalar 50 günlük bebeğim vr emziriyprum ama kakası haşlanmış yumurta gibi kokuyor normal mi acaba , ilk zamanlar kokmuyordu ,, acaba yediklerimden mi🙏🏻😓
milasmommy Marjinal_Anne2 26 günlük kızım var aynı durum. Normal denilmişti bana içime şüphe düştü şimdi 🤔defnesmomm
defnesmomm Marjinal_Anne2 standardın dışında bir koku varsa mutlaka görün canım. Çok keskin bir kokusu yok çünkü kakanın 🌼
Marjinal_Anne2 defnesmomm yaa Peki yarın sabah sorayım , şu iki gündür o şekilde ama köri soslu tavuk ve makarna yedim hep ondan mı diye düşündüm yine de sorayım sagol canm
defnesmomm milasmommy hafif ekşimsi bir kokusu olur, her zamankinden farklı birşeyse bunun nedeni vardır mutlaka diyorum 😊 yumurta gibi demiş mesela, bu kadar keskin bir kokusu olmuyor kakanın, tabi ki sormakta fayda var, normal de olabilir.
milasmommy Marjinal_Anne2 Sorup haber verir misiniz acaba bana sağlık ocağında ki ebe normal demişti. Bir sorun varsa bende randevu alıp doktora gideceğim. Henüz sabit bir doktorumuz yok maalesef arayıp soramıyorum
Marjinal_Anne2 milasmommy merhabalar sordum anne sütü dışında bir şey vermediniz degil mi dedi evet sadece anne sütü alıyor benimki , devam ederse koku görüşelim dedim sanırım normal değilmiş , eğer sizinki de bu kadar ağır bir kokuysa söyleyeyim dedim
Marjinal_Anne2 defnesmomm evet çok haklısın canm sordum devam ederse görüşelim dedi normal değilmiş sanırım 🙄😑
defnesmomm Marjinal_Anne2 gözlem yap canım, kaka yapısında değişiklik, farklı renk veya tuhaf koku varsa gaita testi ister doktorun zaten. İnşallah önemli birşey değildir ama endişe etme 🌼
milasmommy Marjinal_Anne2 Anladım canım bende sadece anne sütü veriyorum o zaman yarına bir randevu ayarlayıp gidelim bizde şok teşekkür ederim🙏🏻