1Aybarsannesi Kızlar 2 aylık erkek bebek annesiyim, doğduğundan beri gece de dahil 2 saatte bir emmek istiyor. Emme aralığı uzamadı hiç. En az 30 dakika da kalıyor memede. Siz bebişlerinizi hangi sıklıkta emziriyorsunuz?
Mom0870 1Aybarsannesi 2 aylıkken sık emmek istemesi normal canım biz 6 aylık olduk hala gündüzleri çok sık istiyor geceleri maksimum 4 saat dayanıyor o da çok uykusu varsa ☺️
Aysima2020 1Aybarsannesi gündüz cok sık istiyor ama geceleri 2 bilemedin 3 kere fln istiyo aglama ypmıyo bıraksam yıne yatar ama ses cıkara cıkara saga sola döne döne yatıyo 😂 acıktıgının belirtisini böle veriyor canım kızım 3 ay 25 günlüğüz bu arada
Guler100 1Aybarsannesi biz 4ayligiz hala o sekildeyiz gunduz saat basi istiyor gecede cok nadir 3 4saat kesintisiz uyumasi 2saatte bazen saat başı kalkiyor emzige alistiramadim bi türlü bazen hayat kurtariyor
Sibel_ismet 1Aybarsannesi bizim doğduğunda beri ne aan isterse verdim 1 saat bile kalmisligi oluyordu memede ama emzirme aralığımız 30 ila 40 dk daha sonraları 1.5 saat oldu ama çok istahliydi halen de iyle 9 aylik olduk maşallah kaşığı uzaktan bir görsün mama sandalyesinden atliycak gibi hareketler yapıyor 😅😅😅😅
1Aybarsannesi Mom0870 2 aydır en uzun 1 saat uyuyabiliyorum çok tüketti beni bu durum.😞 Gündüz problem değil de en azından gece 3 saate çıksaydı 😅
1Aybarsannesi Aysima2020 acaba aç değil mi diye kucağıma alıyorum, emzik veriyorum, piş pişliyorum yok susmuyor 😅 memeyi veriyorum baya baya emiyor, gerçekten aç.😬 Daha hiç alarm kurmadım. 2 saatte bir uyanıyor, alarm gibi çocuğum🙃
1Aybarsannesi Guler100 daha hiç 3leri 4leri göremedik daha. Ben emziğe 2. Günden alıştırdım ama, acıkınca kanmıyor emzikle. 😅
1Aybarsannesi Aysima2020 şükürler olsun ki hem çocuklarımızın iştahı hem de sütümüz var ama uykusuzluk çok zorluyor artık 🙃