Hanife4461 Kızlar 2ay15 günlük bebeklerim ikiz var hiç hatırlamıyorum gece 3 den önce yattığımı her gece uykusuzluktan gözlerim agrıyordu bügünde baya türk kahvesi içtim şimdi cocuklar uyuyor ve benim gözler faltaşı gibi açık gelin sohbet edelim bari
Hanife4461 karalim valla baska zaman olsa Allahım 1 saat uyuyayım yeter diyorum şu düşdügüm duruma bak bebeler normalde 1 buçuk saatte bir uyanıyorlar
Hanife4461 Mom103 yok kız uyumadım kimse yazmayınca can sıkıntısına internetten yine deli gibi alışveriş yaptım@KevSerraa#5133438
Mom0870 Hanife4461 omuzda uyumaya alıştı oğlum 6 aydır canım belimde de eğrilik var çok ağrı yapıyor bir de diş başladı 🤦🏻♀️ buraya giriyorum unutmak için bende parol dışında bir şey de içemiyorum
Hanife4461 Twinsmomee benim biri emzik tutuyor digeri tutmuyor emzik tutan beni yormuyor o konuda küçügünü yedirene kadar emzikle idare ediyor kendisini keske digeride tutsa
Hanife4461 Mom0870 oo biranönce bu alışkanlığı bitir bence koca adam olcak nerdeyse işin zor bacım Allah yardımcın olsun
Hanife4461 Mom103 sorma gece gece girdi 400 lira 😂😂 sabah eşime yalakalık yapcam kızmaz ama sanki kıyafetleri yoktu. Dicek 😂🤭