Kahvekokulu Ya bu 4 ay atağı neymiş yaa pamuk gibi olan kızım şuan resmen canavara dönüşmüş durumda 😭
Denizdemirr Kahvekokulu 4. Ay atağındayıx bizde sanırım meme reddi var bizdede aşırı ağlama vs nasıl geçiyor ya 😣
hafsahatun Gece 4 buçuktan beri uyanık olup ağlamayıp ama ağlıyor gibi yapmamızın nedeni acaba atak mı 🤔1 hafta sonra bizde 4 aylık olacağız inşallah.
Eslemeymen hafsahatun bu 4 ay ataği 35 gün sürüyor şuan oğlum 4.5 aylık bu atak okadar çok yorduki beni bittim resmen gecelri 1 kere kalkan oğlum ataktan bu yana saat başı kalkıyor neyseki kaldi 5 günümüz 🙄🤗
Kahvekokulu hafsahatun büyük ihtiamlle sürekli söyleniyo bizimkide sürekli ağlamayla söylenme arası bir şey ağladı ağlıcak modu çok Zor pamuk gibiydi ya güler yüzlü şimdi yüzüne bakınca dudak büküyo
Kahvekokulu Eslemeymen ben daha başındayım ☹️ Şuanda bile resmen tükendim ya sürekli mız mız bız bız karnı tok poposu temiz gazı yok uykusu var yok anam uyumuyo
hafsahatun Eslemeymen bizde 3 gündür böyleyiz. Ne ağladığı belli ne güldüğü. Sürekli mutsuz huzursuz. Uyanık kalmak beni yormuyor ama onun ne olduğu belli olmayan sesi çok yoruyor ne yapacağımı bilemiyorum çünkü.
hafsahatun Kahvekokulu bizde de bir şey bitmeden biri başlıyor. Eğer 3 gündür yaşadığımız şey ataksa vay anam vay 🤦
Eslemeymen Kahvekokulu aynn ama sadece kucak istiyorlar gezdirin çünkü etrafı eşyaları keşfetmek istiyorlar