Rukiye66 Ateş ölçer sipariş vermiştim Pazar günü kargom gelmedi daha ve bugün sabah msj atmışlar Degerli Müsterimiz. Biliyorsunuz yeni ve tamamen uygun bebek ürünü satacagiz sloganlariyla kurulmus bir firmayiz. Ancak kuruldugumuz ilk günden bu yana sürekli rakip saldirilara türlü isimizi yavaslatmaya yönelik islemlere maruz kalmaktayiz. Bunun son örneginide; kredi kartlari islemleri icin cözüm ortagi olarak anlasma ve sözlesme yaptigimiz IYZICO adli kurulusla yasamaktayiz. Bu islemlerin hic birinin parasini alamadigimizdan dolayi ürünlerin cikisini tamamlayamadik ve bu nedenle yasadigimiz anlasmazlik nedeniyle 07.12.2018 tarihi itibari yapilan tüm kredi karti islemlerini bugün itibari iade yapmis bulunmaktayiz. Iadelerinizin kontrolü ve teyidi icin 0216 599 01 00 numarali IYZICO hattini arayarak iptalinizi teyit edebilirsiniz. Iptal isleminiz gerceklestikten sonra ayni fiyattan ürünü alabilmek icin bizlere ulasarak 1 defaya mahsus ücretsiz 'kapida ödeme' yapabilirsiniz. Dolandırıcılıkmıdır nedir bu arıyorum sürekli bekletiyorlar diğer müşterilerle görüşülüyor diyo
G_ADAN Rukiye66 peşini bırakma canım sürekli ara. Bankayı da ara paranın hesabına yattığını teyit et.
Poyraz Rukiye66 evet bende ulaşamıyorum gerçekten sinir bozucu İnstagram da güya canlı yayınlarla heye dağıtma adı altında adını duyurmaya çalıştı alışveriş yaptık dönen eden yok...
Mervclk Rukiye66 bir süre önce bir sayfada denk gelmişti iyzico yüzünden satıcı mağdur olduğunu söylüyordu aynı bu şekilde olmuş hatta
Rukiye66 Poyraz aradım ulaştım bi sürü şey söyledi paranız 3/5 iş günü içinde iade olacaktır dedi sonra mail gelmiş para iadeniz gerçekleşmiştir 7/14 iş günü içinde alabilirsiniz insanlarla resmen dalga geçiliyor