BirVeraAnnesi35 Eymeninannesii1 canım emzirmeyi bırakma sen boş meme bile olda ver emsin ne kadar çekerse okadar iyi tabi destekleyici gıda takviyesini unutma mesela ısırgan otu tohumunu kaynatıp iç bana iyi geliyor
Didem88 Eymeninannesii1 ben ameliyat ve sonrası ilaçlar sebebiyle 10 gün emziremedim ama bu sırada sutumde tamamen kesildi. Hastaneden çıkınca boş memeyi verdim oğluma. Ve kısa sürede sütüm eskisi gibi gelmeye başladı. Pes etmeyin gelir mutlaka
Kaderremree Benimde kesilmişti bestlak diye süt artırıcı damla var onu günde 20 damla şeklinde kullanmaya başladım yavaş yavaş gelmeye başladı
Eymeninannesii1 BirVeraAnnesi35 normalde bebeğim emmiyor bazen oynuyo alıyor ağzına iki fırt bırakıyor
ElifSare-15- Eymeninannesii1 benim göğüsleeim yara olmustu o sırqda psıkolojık baskı cok gördğm sütün yetmıyor çocuğu zehırlıcen kan emıyor va dıye basta mastıt oldu sonra sütüm gitti iki hafta yara olmasına rağmen bol bol emzirdim. Emmedıgı zaman sağdım bol su içtim birde hurma yedim çok şükür sonra çoğaldı sütüm tabi bundan bır ay sonrada yaralarım iyileşmiş oldu rahatladım
KzbnVlkn Benimde oğlum 1 yaşında iken 3 gün kadar oruç tutabilmiştim sütüm kesildi rezene çok içtim bol su içtim geldi şimdi 2 yaşına girecek maşallah hala emziriyorum son 2 aydır bestlak kullanıyorum tavsiye ederim
Karsimasaldakikiz Eymeninannesii1 gelir tabiki bol yeşillik rezene anason çörekotu karışım çay sütlaç bol su. İçinizden de sütüm var diye tekrarlayın. Hatta ben azalırsa falan yüksek sesle söylüyorum kulağım duysun diye. Göğüs uçlarınızla oynayın sağım yapın masaj yapın.
Hmdk Eymeninannesii1 her üç saatte emzir kalan sütü sağ yarım saat gelmese bile sağ benim o şekilde on gün içinde geldi . Bebegım 5 aylıkken aniden sütüm kesildi pes etmedim geri geldi sende pes etme boş meme olsa bile emzir hormonlar yeniden üretim yapacak
Araseymen Eymeninannesii1 kesilen süt gelmiyor diye biliyorum kendimde yaşadım çünkü stresten dolayı bir gecede gitti dolu dolu olurdu göğüslerim en son sağdım 30 cc cıktı zatn bebeğim doymuyor ağlıyordu hemen mama takviyesi yaptık süt arttırıcı şeylere yöneldim ama bende fayda etmedi malesef umarım sizde eder.
gozpariltisi Araseymen geliyor canım benimde sütüm geçen ay aniden kesildi sizden 30 CC gelmiş benden 10 bile gelmemisti Yulaf ceviz ve yoğurtu bir kasede iyice karıştırıp yedim şimdi çok şükür birde papatya cayini burda bi postta okudum oda süt miktarını arttırıyor denemek istersen tavsiye ederim 👩👦
gozpariltisi Araseymen geliyor canım benimde sütüm geçen ay aniden kesildi sizden 30 CC gelmiş benden 10 bile gelmemisti Yulaf ceviz ve yoğurtu bir kasede iyice karıştırıp yedim şimdi çok şükür birde papatya cayini burda bi postta okudum oda süt miktarını arttırıyor denemek istersen tavsiye ederim 👩👦
Araseymen gozpariltisi canım benim 2 aylıkken gitti çok stresli günler geçirdim hem bebeğimden dolayı hem kaynanamdan dolayı ne yaptıysam gelmedi ne güzel s3nin gelmiş bol sütlü günlerin olsun 🥰