Cgl1 Selam , bebegim 1.5 aylık 10 gündür süren pamukcugumuz var mikostatin karbonat su kullanıyoruz hala bi düzelme yok (mamadan sonra oluyor genelde ) böyle sorun yasayan varmı
SuzininBilgesi Cgl1 canım geçmiş olsun çok zor ya biz de 6 aylık iken olduk bir aydır hala var ☹️ Mamadan sonra azıcık su ver kalıntı olmasın biberonu emziği iyi yıka. Emziriyorsan göğsünü de karbonatlı su ile sil ama asla nemli bırakma çoğalıyor 😞 hava alsın göğsün de. Bir de danlatarak geçmedi bizde temiz ağız bezini önce karbonatlı suya sonra mikostatine batırıp sildim gümde4 kez anca azaldı emmesi düzeldi çok Şükür’e
SuzininBilgesi Cgl1 bi de emzirmeden önce göğsünü karbonatlı su ile sil ağzına öyle ver ama göğsünü de bastırarak silme tahriş olmasın. İnşallah hemen geçer
SuzininBilgesi Cgl1 biraz bastırarak tüm ağız içini sil canım özellikle yatmada. Önce çünkü bzde hep geçe çoğaldı 😞
Gizemegemen Pamukcuktan çok çektim karbonatlada sildim asla geçmedi mikostatin anında geçirdi 2. Silmemden sonra bidaha hıc olmadi doktora danışıp alabilirsin.